Η Ryanair εγκαινίασε νέα βάση στη Ρόδο - 69 πτήσεις την εβδομάδα, 29 συνολικά δρομολόγια, 15 νέα, από την 1η Ιουλίου

Η Ryanair εγκαινίασε νέα βάση στη Ρόδο - 69 πτήσεις την εβδομάδα, 29 συνολικά δρομολόγια, 15 νέα, από την 1η Ιουλίου

Η RYANAIR ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΝΕΑ ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

69 ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, 29 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, 15 ΝΕΑ,  ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ

 

Η Ryanair, η Νο. 1 αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, εγκαινίασε σήμερα, 2 Ιουλίου, τη νέα της βάση στη Ρόδο. Με το ένα αεροσκάφος που θα σταθμεύει εκεί, η εταιρεία θα εκτελεί 15 νέα και, συνολικά, 29 δρομολόγια, με 69 πτήσεις κάθε εβδομάδα. Με τη νέα βάση της Ryanair, η Ρόδος αποκτά από σήμερα απευθείας σύνδεση με ένα μεγάλο αριθμό διεθνών προορισμών σε ολόκληρη την Ευρώπη. Καθώς πλησιάζουμε προς την κορύφωση της θερινής περιόδου, το γεγονός αυτό αναμένεται να δώσει επιπλέον ώθηση στην αεροπορική κίνηση και την τουριστική βιομηχανία του νησιού, τη στιγμή που τα προγράμματα εμβολιασμού συνεχίζονται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Παράλληλα, οι κάτοικοι της Ρόδου θα μπορούν πλέον να ανακαλύψουν νέους δημοφιλείς προορισμούς όπως η Βαρκελώνη, το Μιλάνο, η Πράγα, το Τελ Αβίβ, η Βιέννη και άλλοι, με ακόμη χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων, αλλά και με τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν το πρόγραμμα «μηδενικής χρέωσης» σε περίπτωση που χρειαστεί να αλλάξουν τα σχέδια τους ("zero change fee").

Μιλώντας κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της νέας βάσης στη Ρόδο, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Ψηφιακών Μέσων στη Ryanair, κ. Dara Brady, ανέφερε τα εξής:

“Με πολλή χαρά βρισκόμαστε σήμερα στη Ρόδο, στα εγκαίνια της νέας μας βάσης. Η αεροπορική κίνηση αναμένεται να εκτοξευθεί σε όλη τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου, καθώς τα προγράμματα εμβολιασμού συνεχίζονται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Με 29 δρομολόγια συνολικά (και 15 νέα), αυτό το καλοκαίρι οι κάτοικοι της Ρόδου θα μπορούν πιο εύκολα να χαρούν μια πολυπόθητη απόδραση προς κάποιον δημοφιλή ευρωπαϊκό προορισμό. 

Και καθώς οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί λόγω Covid αλλάζουν συχνά, η Ryanair δίνει στους πελάτες της τη δυνατότητα να κάνουν τώρα την κράτησή τους γνωρίζοντας ότι, αν χρειαστεί να αναβάλουν ή να αλλάξουν την ημερομηνία του ταξιδιού τους, θα μπορούν να το κάνουν, έως και δύο φορές, χωρίς χρέωση μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2021.

 

Για να γιορτάσουμε τα επίσημα εγκαίνια της βάσης μας στη Ρόδο και τα νέα δρομολόγια του προγράμματος της Ryanair για το καλοκαίρι 2021, προσφέρουμε εισιτήρια με τιμές που ξεκινούν από €19,99 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τον Οκτώβριο. Οι κρατήσεις αυτές θα πρέπει να έχουν γίνει μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 4 Ιουλίου 2021. Κι επειδή τα εισιτήρια αυτά θα εξαφανιστούν πολύ γρήγορα, συνιστούμε στους πελάτες μας να επισκεφτούν τη διεύθυνση www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν την εκπληκτική αυτή προσφορά.

 

Ο Γιώργος Βήλος, Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης, Fraport Greece, δήλωσε:

 

"Χαιρετίζουμε θερμά την απόφαση της Ryanair ν’ αναπτύξει περαιτέρω την παρουσία της στα αεροδρόμια της Ρόδου, της Κέρκυρας και των Χανίων μέσω της δημιουργίας καλοκαιρινών βάσεων, προσφέροντας μεγάλο αριθμό νέων διεθνών δρομολογίων. Η δύναμη των τριών αυτών προορισμών, που προσελκύουν την παγκόσμια προσοχή και προτίμηση ακόμη και υπό τις τρέχουσες δύσκολες συνθήκες, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη ελληνική φιλοξενία θα συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχή έκβαση της επιχειρηματικής απόφασης της Ryanair, ανοίγοντας το δρόμο για περαιτέρω ανάπτυξη στο εγγύς μέλλον. Από την πλευρά μας ευχόμαστε στη Ryanair κάθε επιτυχία σε αυτή τη νέα προσπάθεια και είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε τους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο στα πλήρως αναβαθμισμένα αεροδρόμια της Ρόδου, της Κέρκυρας και των Χανίων.’’

τθξυεηργε.JPG