17.107 τουρίστες με πτήσεις από το εξωτερικό, έφτασαν στην Κω τις τελευταίες 2 εβδομάδες - Δηλώσεις του Δ. Σαράντη στο Kosnews24

17.107 τουρίστες με πτήσεις από το εξωτερικό, έφτασαν στην Κω τις τελευταίες 2 εβδομάδες - Δηλώσεις του Δ. Σαράντη στο Kosnews24

Στο Kosnews24.gr μίλησε ο πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Σαράντης Δημήτρης, σχετικά με την τουριστική περίοδο καθώς και τις δράσεις του Επιμελητηρίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στο kosnews24.gr  ο κ. Σαράντης, από τις 29 Ιουνίου έως και τις 13 Ιουλίου στην Κω αφίχθησαν 143 πτήσεις, με συνολικά 17.107 επιβάτες και μέσο όρο πτήσεων την ημέρα τις 11 με πληρότητα 66% .

Ο κ. Σαράντης αναφορικά με τις δράσεις του επιμελητηρίου δήλωσε χαρακτηριστικά:

Το επιμελητήριο της Δωδ/σου ως σύμβουλος του κράτους με εκατοντάδες απεσταλμένα έως και σήμερα υπομνήματα είναι αρωγός στην προσπάθεια της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας στην Δωδεκάνησο και δεν θα πάψει ποτέ στο μετρό του οποίου του επιτρέπεται να πιέζει για το καλό των επιχειρηματιών, των εργαζομένων και όλων των Δωδεκανήσιων.

Μιλώντας για την Κω έχω να πω στην πιο δύσκολη στιγμή της παγκόσμιας οικονομίας με την πανδημία του κορωνοϊού στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και το απέδειξε με το άνοιγμα ως πρώτου περιφερειακού αεροδρομίου για την υποδοχή τουριστών παγκοσμίως.

Ενεργοποιούμε την απόφαση που πάρθηκε τον Φεβρουάριο στην επίσκεψη του πρόεδρου του επιμελητήριου Ιωάννη Πάππου (πατήστε εδώ) και των συμβούλων του παραρτήματος Κω του ΕΒΕΔ, ώστε να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους βουλευτές Δωδ/σου στο επιμελητήριο για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων όπως νοσοκομείο, πύλες εισόδου, στελέχωση προσωπικού των υπηρεσιών κτλ. ( παρήλθε καθυστέρηση λόγω της πανδημικής κατάστασης)

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τις δηλώσεις του κ. Σαράντη στην ΕΤ3 σχετικά με την θερινή περίοδο.

ADVERTORIALS