Το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa ξεκινάει τη λειτουργία του από την 1η Ιουλίου

Το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa ξεκινάει τη λειτουργία του από την 1η Ιουλίου

Το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa ξεκινάει τη λειτουργία του από την 1η Ιουλίου


Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020: Το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa ξεκινάει από τη 1η Ιουλίου τη λειτουργία του για τη φετινή σεζόν. Στο ξενοδοχείο έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού, ενώ έχει αναβαθμίσει τις διαδικασίες λειτουργίας σε ότι αφορά τα θέματα υγιεινής, υγείας και ασφάλειας, ακολουθώντας τα πρωτόκολλα που έχουν ορισθεί από την ελληνική κυβέρνηση και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Σε έκταση 150 στρεμμάτων με κήπους, άρτιες υποδομές και άπλετους χώρους, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ξέγνοιαστες διακοπές με ασφάλεια, διατηρώντας τις προτεινόμενες αποστάσεις στις πρώτες διακοπές μετά τους περιορισμούς. Προκειμένου να μην επηρεαστεί η απόλυτη αίσθηση διακοπών, η ομάδα του Neptune Hotels μερίμνησε για να προσφέρει ασφαλείς διακοπές έχοντας υπόψη την εμπειρία του επισκέπτη.

Εκτός των ενισχυμένων μέτρων υγειονομικού χαρακτήρα, συμπεριέλαβε και εφαρμογή για κινητά, αλλά και άλλες νέες τεχνολογίες που επιτρέπουν την εξ αποστάσεως επικοινωνία αλλά και την αγορά προϊόντων με την μικρότερη δυνατή επαφή. Με την ολοκαίνουργια εφαρμογή, οι επισκέπτες μπορούν να παραγγείλουν σνακ και ποτά απευθείας από την ξαπλώστρα τους, να κλείσουν το ραντεβού τους για το Σπα, να κάνουν κράτηση στα εστιατόρια ή στο watersports ή να δουν το πρόγραμμα ψυχαγωγίας που προσφέρει το θέατρο Apollo.

Σε ότι αφορά τα νέα μέτρα που έχει υιοθετήσει το 5 αστέρων ξενοδοχείο στην Κω, η καθαριότητα και απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων γίνεται ανά μισή ώρα. Το Neptune Hotels διαθέτει ξεχωριστό κανάλι στην τηλεόραση με αποκλειστικές πληροφορίες για τον Covid-19, τα μέτρα που έχει πάρει το ξενοδοχείο στις εγκαταστάσεις του και τις υποχρεώσεις του επισκέπτη για να εξυπηρετηθεί με ασφάλεια στο ξενοδοχείο.

Με την άφιξη του κάθε επισκέπτη, το προσωπικό φροντίζει την εξοικείωσή του με τα νέα μέτρα, ώστε να μπορεί να απολαύσει τις διακοπές του με την απαραίτητη ασφάλεια και φροντίδα.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν φέτος τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα νέο εστιατόριο, το οποίο προστίθεται στην ήδη μεγάλη λίστα εστιατορίων και μπαρ που διαθέτει το Neptune Hotels. Το MEATing Grill House που εγκαινιάζεται φέτος, θα ικανοποιήσει τους γευστικούς κάλυκες κάθε καλοφαγά και ιδιαίτερα των επισκεπτών που έχουν αδυναμία στην Αμερικάνικη, καθώς και στην Tex-Mex, μια fusion κουζίνα, ανάμιξη της αμερικάνικης και μεξικάνικης μαγειρικής.

Το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa, το πέντε αστέρων πολυτελές ξενοδοχείο που αποτελεί αγαπημένο προορισμό επισκεπτών στην Κω, είναι χτισμένο στα πρότυπα και το ύφος της παραδοσιακής ελληνικής νησιώτικης αρχιτεκτονικής. Με ποικίλες επιλογές διαμονής, μεγάλη γκάμα γευστικών επιλογών, πλούσιες αθλητικές δραστηριότητες και προσωπικό που το χαρακτηρίζει η προσωπική εξυπηρέτηση, το Neptune Hotels προσφέρει στον επισκέπτη του απεριόριστες απολαύσεις και μοναδικές εμπειρίες για τις διακοπές του.

www.neptune.gr

ADVERTORIALS