Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην έκθεση World Panorama στη Στοκχόλμη

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην έκθεση World Panorama στη Στοκχόλμη

Η αγορά της Σουηδίας θα είναι ο επόμενος σταθμός του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στο πλαίσιο των δράσεων του για προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και ειδικά του γαστρονομικού.

Τα Δωδεκάνησα, με την τόσο πλούσια οινο-γαστρονομία που τα χαρακτηρίζει μπορούν να προσφέρουν στους επισκέπτες έντονο συναίσθημα και εμπειρία, καθιερώνοντας διαφορετικά μοντέλα τουρισμού στην περιοχή μας.

Αυτός θα είναι και ο στόχος της συμμετοχής του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στο PANORAMA WORLD FESTIVAL, μία διοργάνωση για τον πολιτισμό, τον τουρισμό και τη γαστρονομία κάθε γωνιά της γης.

Στην ίδια κατεύθυνση έχουν ήδη προγραμματιστεί συναντήσεις με παράγοντες της σουηδικής αγοράς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα καθώς και με φορείς που θα μπορούσαν να γίνουν πρεσβευτές της περιοχής μας στη Βόρεια Ευρώπη.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Stockholmsmässan, Älvsjö και θα είναι ανοικτή για το κοινό, με ελεύθερη είσοδο, το Σάββατο 17/02 ώρες 10:00-17:00 και την Κυριακή 18/02 ώρες 10:00-16:00.

https://www.panoramaworldfestival.com/

ADVERTORIALS