Το καλοκαιρινό ταξίδι με την ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ συνεχίζεται, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα

Το καλοκαιρινό ταξίδι με την ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ συνεχίζεται, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα

Βραδιές Θερινού Σινεμά

Προβολή Δευτέρας 13/06

 

Το καλοκαιρινό ταξίδι με την ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ συνεχίζεται, αυτή τη φορά τη Δευτέρα 13/06 στις 21:00 στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με το πολυβραβευμένο αριστούργημα του Γουόνγκ Καρ-Βάι Ερωτική Επιθυμία.

Ερωτική Επιθυμία (In the Mood for Love)

Σκηνοθεσία: Γουόνγκ Καρ-Βάι

Παραγωγή: Κίνα, Χονγκ Κονγκ. 2000. Διάρκεια: 98’

Παίζουν: Μάγκι Τσενγκ, Τόνι Λενγκ, Πινγκ Λαμ Σίου

Περισσότερα από 40 βραβεία σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου (Κάννες, Σεζάρ, κ.ά.).

Trailer: https://youtu.be/INXNJxb1zxY

Ο Τσάου, αρχισυντάκτης μιας εφημερίδας, μετακομίζει με τη σύζυγό του σε ένα καινούργιο σπίτι. Εκεί γνωρίζεται με τη Λι-Ζεν, την όμορφη γυναίκα της διπλανής πόρτας, σύζυγο ενός εμπορικού αντιπροσώπου, ο οποίος βρίσκεται συνήθως σε επαγγελματικό ταξίδι. Η σύζυγος του Τσάου λείπει, επίσης, συχνά από το σπίτι. Κάποτε θα συνειδητοποιήσουν ότι οι σύζυγοί τους είναι εραστές και τότε θα βρεθούν στα χνάρια μιας ερωτικής επιθυμίας που κανείς τους δεν παραδέχεται πως είναι δική του. Ένα αψεγάδιαστο πορτρέτο της θλίψης και της λαχτάρας του έρωτα, το οποίο εξυμνεί όπως καμία άλλη ταινία τις εμμονές που το συνοδεύουν, τη λυτρωτική επίδραση του συναισθηματικού συγχρονισμού και εν τέλει τους ψιθύρους αγάπης που θάβονται στο στέρνο δύο αγαπημένων.

Περισσότερες πληροφορίες στο ιστολόγιο της ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ: https://kileko79.wordpress.com/

Είσοδος: 5 €

Εκτός των προβολών στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, θα ακολουθήσουν και ειδικές θερινές προβολές σε πανέμορφα σημεία του νησιού. Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες, προτεραιότητα θα δοθεί στα μέλη της ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ.

 

Σας περιμένουμε.

Καλές προβολές!

ADVERTORIALS