Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.ΤΟ) της Νέας Δημοκρατίας Κω ανακοίνωσε επίσημα, μέσω του kosnews24, ο συμπολίτης μας Γιώργος Ζήρας, ο οποίος μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση του ταμία της τοπικής οργάνωσης.
Οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2025, από τις 08:00 έως τις 19:00, και αφορούν την ανάδειξη:
Προέδρων και μελών των Διοικουσών Επιτροπών Εκλογικών Περιφερειών (Δ.Ε.Ε.Π.),
Προέδρων και μελών των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.ΤΟ) και των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών (ΔΗΜ.Τ.Ε.),
ενώ την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη των Συνέδρων του κόμματος.
Ο κ. Ζήρας, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του, δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Ανακοινώνω και επίσημα την υποψηφιότητά μου για την προεδρία της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Κω. Ήρθε η στιγμή να συσπειρώσουμε ξανά τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας στην Κω και γι’ αυτό ζητώ τη στήριξη των συμπολιτών μου».
Τόνισε, επίσης, τη σημασία της ενεργής συμμετοχής των νέων, υπογραμμίζοντας ότι «οι νέοι άνθρωποι πρέπει να βγουν μπροστά, να βοηθήσουν τον τόπο και να αναλάβουν τα ηνία, ώστε να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό».
Σε ερώτηση για το πώς σκοπεύει να προσεγγίσει τη νεολαία, η οποία έχει αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια από την πολιτική, ο κ. Ζήρας απάντησε:
«Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια τοπική οργάνωση της ΝΔ Κω που θα απαρτίζεται από νέους ανθρώπους, με νέες ιδέες. Πιστεύω πως αν η νεολαία θέλει πραγματικά να αλλάξει κάτι, πρέπει να επιλέξει τη Νέα Δημοκρατία και να έχει ενεργό, πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακυβέρνηση της χώρας».
Αναφερόμενος στη μικρή συμμετοχή των μελών στις προηγούμενες εκλογές, ο υποψήφιος πρόεδρος σημείωσε ότι, παρότι η συμμετοχή δεν ήταν μεγάλη, η τοπική οργάνωση κατέβαλε σημαντική προσπάθεια που απέδωσε θετικά αποτελέσματα για τον τόπο.
«Στόχος μας είναι αυτή τη φορά να έχουμε πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή. Καλούμε παλιά και νέα μέλη της Νέας Δημοκρατίας να προσέλθουν στις κάλπες, να συσπειρωθούμε για το καλό του τόπου. Η επόμενη μέρα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους στον κοινό μας αγώνα», υπογράμμισε.
Ο κ. Ζήρας αναφέρθηκε και στα έργα που έχουν υλοποιηθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη τα τελευταία χρόνια με τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση, τονίζοντας πως «στην Κω έχουν προχωρήσει σημαντικές παρεμβάσεις».
Ανάμεσα σε αυτές, ανέφερε:
την κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου Κω, που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2026,
τις ανακαινίσεις σε τρία σχολεία μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου»,
καθώς και την πρόοδο στο θέμα του νέου νοσοκομείου Κω, επισημαίνοντας ότι «η εικόνα του υπάρχοντος νοσοκομείου είναι ήδη αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».
Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.ΤΟ) της Νέας Δημοκρατίας Κω ανακοίνωσε επίσημα, μέσω του kosnews24, ο συμπολίτης μας Γιώργος Ζήρας, ο οποίος μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση του ταμία της τοπικής οργάνωσης.
Δείτε την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.
Ανακοίνωση της Δημοτική Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Κω.
Τα 8α Διογένεια πλησιάζουν και η Κως ετοιμάζεται, για όγδοη φορά, να κινηθεί σε ρυθμούς παράδοσης και Ποντιακού πολιτισμού από τις 12 έως τις 14 Δεκεμβρίου 2025!