Στα αποτελέσματα της αξιολόγησης που δημοσίευσε το Υπουργείο Εσωτερικών, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κατατάσσεται στις χαμηλότερες θέσεις για την κατάσταση του περιφερειακού οδικού δικτύου και τις ψηφιακές υπηρεσίες.
Στα αποτελέσματα της αξιολόγησης που δημοσίευσε το Υπουργείο Εσωτερικών, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κατατάσσεται στις χαμηλότερες θέσεις πανελλαδικά σε βασικές κατηγορίες υπηρεσιών.
Συγκεκριμένα, στην κατάσταση του περιφερειακού οδικού δικτύου, η Περιφερειακή Ενότητα Κω βρίσκεται στην τελευταία θέση, μαζί με την Π.Ε. Ηρακλείου.
Σε επίπεδο Περιφέρειας, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κατατάσσεται 10η από τις 13 περιφέρειες της χώρας στον συνολικό δείκτη που προκύπτει από την ανάλυση των επιμέρους αξιολογήσεων.
Παράλληλα, στις ψηφιακές υπηρεσίες, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου βρίσκεται στην 11η θέση.
Δείτε τους πίνακες.
Με δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού αναφέρεται στην επισκευή των πεζοδρομίων έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο Κω «Δημήτρης Παππούλης» και ευχαριστεί τις υπηρεσίες και τους εργαζομένους του Δήμου Κω
Συνελήφθη χθες 8 Οκτωβρίου το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, καθώς είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη έξι ετών, και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κω
Τρεις υποτροφίες στη μνήμη του Κώου Διδάκτορα του Τμήματος επέδωσαν τα παιδιά του στην τελετή καθομολόγησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη» στις 30 Σεπτεμβρίου
Το Λύκειο Ελληνίδων Κω αποδέχθηκε την πρόταση της δημοτικής αρχής να αναλάβει το κτίριο της εποχής της Ιταλοκρατίας, που αποκτά πλέον πολιτιστική χρήση, ενώ θα ακολουθήσει εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο.