Δελτίο τύπου του Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση
-------------------------------------
Γόρδιος Δεσμός η λύση του προβλήματος της αποχής των νέων από τα κοινά του Δήμου
Ολοκληρώνεται το Πάσχα η καμπάνια του Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση στην οποία κλήθηκαν οι συμπατριώτες μας να συμμετάσχουν και να ιεραρχήσουν τους λόγους που οι νέοι επιχειρηματίες και επιστήμονες του νησιού απέχουν από την συμμετοχή τους στις δημοτικές εκλογές.
Οι μέχρι σήμερα δεκάδες απαντήσεις αναδεικνύουν στην πρώτη σειρά τους λόγους που η επίλυση τους φαντάζει ως Γόρδιος Δεσμός.
Η απαξίωση της πολιτικής. Η υποβάθμιση του ρόλου του Δημοτικού Συμβουλίου. Η ανυπαρξία αναπτυξιακών στόχων και Το άγχος και το βάρος των επαγγελματικών ευθυνών φαίνεται στις πρώτες απαντήσεις ότι είναι οι κύριοι λόγοι που η λύση τους ψάχνει να βρει έναν Αλέξανδρο με σπαθί πάνω σε Βουκεφάλα.
Αμέσως μετά το Πάσχα θα δημοσιευθούν αναλυτικά οι αιτίες τις αποχής και η βαθμολογία τους με σκοπό να προσδιοριστούν σε δημόσιο διάλογο οι προτάσεις για την επίλυση τους προς τους υποψήφιους Δημάρχους και τις Δημοτικές παρατάξεις, με σκοπό την όσο μεγαλύτερη συμμετοχή των συμπατριωτών μας στις προσεχείς κρίσιμες δημοτικές εκλογές του 2028.
Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε την εξακρίβωση των πραγματικών λόγων της αποχής μέχρι το Πάσχα. Η συμμετοχή σας αφορά όλους μας και την Κω. Σας παρακαλούμε να συμμετάσχετε με ένα κλικ στο:
https://omilosda.gr/revna-gia-tin-energopoiisi-ton-neon-epistimonon-epicheirimation-tis-ko/
Το Δ.Σ. του Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση. Καλή μεγαλοβδομάδα.
Με δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού αναφέρεται στην επισκευή των πεζοδρομίων έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο Κω «Δημήτρης Παππούλης» και ευχαριστεί τις υπηρεσίες και τους εργαζομένους του Δήμου Κω
Συνελήφθη χθες 8 Οκτωβρίου το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, καθώς είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη έξι ετών, και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κω
Τρεις υποτροφίες στη μνήμη του Κώου Διδάκτορα του Τμήματος επέδωσαν τα παιδιά του στην τελετή καθομολόγησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη» στις 30 Σεπτεμβρίου
Το Λύκειο Ελληνίδων Κω αποδέχθηκε την πρόταση της δημοτικής αρχής να αναλάβει το κτίριο της εποχής της Ιταλοκρατίας, που αποκτά πλέον πολιτιστική χρήση, ενώ θα ακολουθήσει εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο.