ΝΔ ΚΩ: Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Β.Σ.Δ. επιλέγει, για ακόμη μια φορά, να επενδύσει στην καταστροφολογία και τον λαϊκισμό

nd-kw.jpg
banner_900x200-(8).gif
Πολιτικη Τετάρτη, 13η Μαΐου 2026

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩ

-------------------------------------

Είναι πραγματικά απορίας άξιο πώς η γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου επιλέγει, για ακόμη μια φορά, να επενδύσει στην καταστροφολογία και τον λαϊκισμό, την ίδια ακριβώς στιγμή που οι προσπάθειες της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς.

Σε μια ημέρα που η τοπική μας κοινωνία θα έπρεπε να αισθάνεται αισιοδοξία, καθώς η προσωπική παρέμβαση του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, οδήγησε στην πρώτη θετική εξέλιξη με την απόφαση ενός απ’ τους ιδιώτες εργαστηριακούς ιατρούς του νησιού μας να επιστρέψει στο καθεστώς συνεργασίας του με τον ΕΟΠΠΥ, το ΠΑΣΟΚ επιλέγει να βγάλει μια ανακοίνωση - προβοκάτσια.

Ενώ το φως της λύσης αχνοφαίνεται στην άκρη του τούνελ και τα προβλήματα των εργαστηριακών ιατρών δρομολογούνται προς σταδιακή επίλυση, κάτι που ίσως σύντομα οδηγήσει και τους υπόλοιπους ιατρούς σε επιστροφή, κατόπιν ρητών δεσμεύσεων του ίδιου του Υπουργού, το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους συμπολίτες μας, μιλώντας για «αθωράκιστο νησί».

Η πραγματικότητα όμως τους διαψεύδει Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν κρύβεται πίσω από τα προβλήματα, αλλά τα αντιμετωπίζει με διάλογο και πράξεις. Η επιστροφή των ιδιωτικών εργαστηρίων στη συνεργασία με τον ΕΟΠΠΥ είναι ήδη σε εξέλιξη, διασφαλίζοντας ότι οι ασθενείς της Κω δεν θα χρειάζεται να μετακινούνται για τις εξετάσεις τους. Σήμερα ένας, αύριο περισσότεροι.

Η δέσμευση του Υπουργείου για την ενίσχυση των παροχών υγείας στο νησί μας είναι διαρκής και έμπρακτη. Αντί η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ να χαιρετίσει τη θετική τροπή των πραγμάτων, προτιμά να ανακυκλώνει την ίδια στείρα κριτική, ελπίζοντας σε μικροκομματικά οφέλη πάνω στην αγωνία των πολιτών. Τώρα θυμήθηκαν να τοποθετηθούν για το πρόβλημα; Τώρα που αρχίζει αυτό να λύνεται; Ή το κάνουν σκοπίμως και για τις εντυπώσεις ή εκτελούν εντολές συντεχνιών ή τώρα αντιλήφθηκαν το πρόβλημα. Δεν ξέρουμε ποιο από τα τρία είναι πιο επικίνδυνο.

Τους ενημερώνουμε ότι η Κως προχωρά μπροστά με έργα και λύσεις, αφήνοντας πίσω εκείνους που επενδύουν στο «πολιτικό αδιέξοδο». Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για τη θωράκιση της υγείας των κατοίκων της Κω, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, μακριά από κραυγές.

Υ.Γ. Όσον αφορά κάποιους που συχνα αρέσκονται στο να ομιλούν για το τι εισπρατει η Κως απο αυτήν την κυβερνηση, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ορισμένα αδιαμφισβήτητα γεγονότα: Από το 2019 μέχρι σήμερα, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εχει εξασφαλίσει πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ, για αναπτυξιακά έργα, στηρίζοντας έμπρακτα τους κατοίκους της παραμεθορίου μας περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση στο παρελθόν και περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο νησί. Να θυμήσουμε το Νέο Νοσοκομείο, το Εργοστάσιο Ανακύκλωσης, τη ΔΕΥΑΚ, το Δικαστικό Μεγάρο, το Πρόγραμμα Μαριέττα Γιαννάκου και πολλά ακόμη. Είναι αυτή η Κυβέρνηση που ανέλαβε τη δημιουργία του Νέου Νοσοκομείου και αυτή η Κυβέρνηση που θα το παραδώσει στους Κώους.

Η πολιτική ευθύνη απαιτεί ρεαλισμό και όχι επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Για τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Κω

Νέας Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Ζήρας Γεώργιος Καρακοζίδης Θεόδωρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
24 °C
Τετάρτη, 13 Μαΐου 5:43ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency