ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Δέσμευση του Υφυπουργού Δικαιοσύνης για την προκήρυξη θέσεων υπαλλήλων στο Πρωτοδικείο Κω»

stighmiotipo-othonis-2025-12-19-101937.png
stighmiotipo-othonis-2026-06-10-153331.png
banner_900x200-(8).gif
iqos_900x200-w-2-msps-(3).jpg
Πολιτικη Παρασκευή, 19η Δεκεμβρίου 2025

 

Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, κ. Μπούγας, ανέλαβε τη δέσμευση προκειμένου να συμπεριλάβει στην επόμενη προκήρυξη για την πρόσληψη μόνιμων υπαλλήλων στις δικαστικές υπηρεσίες, συγκεκριμένες θέσεις ώστε να ενισχυθεί το Πρωτοδικείο Κω με νέο προσωπικό.

Πρόκειται για ένα υπαρκτό πρόβλημα υποστελέχωσης των δικαστικών υπηρεσιών και του Πρωτοδικείου της Κω που επηρεάζει και τις περιφερειακές έδρες Καλύμνου και Λέρου.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, που έχει προχωρήσει σε κοινοβουλευτική παρέμβαση για το συγκεκριμένο ζήτημα, θα συνεχίσει την προσπάθεια, προκειμένου:

- Να εκδοθεί εντός του πρώτου τριμήνου του νέου χρόνου, η σχετική προκήρυξη.

- Μέχρι την τοποθέτηση μόνιμων υπαλλήλων να καλυφθούν κάποια κενά με αποσπάσεις, όπου αυτό είναι δυνατόν, και όπου υπάρχει ενδιαφέρον.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Τετάρτη, 1 Ιουλίου 4:40ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency