Σε δηλώσεις του, στο πλαίσιο της υπογραφής συμβάσεων για έργα που προγραμματίζονται στην Κω, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στο Καμάρι της Κεφάλου.
Όπως ανέφερε, σε πρώτη φάση θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις προσωρινού χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, τις επόμενες ημέρες προβλέπεται διάστρωση με βράχους σε σημεία που έχουν υποστεί φθορές από καθίζηση, ενώ θα γίνουν παρεμβάσεις και σε «κούφια» σημεία του οδοστρώματος. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ασφαλτόστρωση στα παραπάνω σημεία, ώστε να αποκατασταθεί προσωρινά η βατότητα του δρόμου.
Όπως διευκρίνισε ο Δήμαρχος, οι εργασίες αυτές δεν αποτελούν τη μόνιμη λύση. Μετά το πέρας της τουριστικής σεζόν, οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις θα αποξηλωθούν, προκειμένου να υλοποιηθεί η τελική και ολοκληρωμένη παρέμβαση για την αποκατάσταση της περιοχής του Καμαρίου από τον ανάδοχο εργολάβο.