ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Οι αρχές, περιμένουν πρώτα να γίνει το ''κακό'' στη Ζιά και μετά να πάρουν αποφάσεις για το κυκλοφοριακό!

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Γνώριζαν και ανέχονταν την ανεξέλεγκτη κατάσταση με την παράνομη χωματερή στη Κέφαλο που σήμερα έπιασε φωτιά

''Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης μας Γιώργος Κοκκαλάκης είχε προειδοποιήσει για τους κινδύνους ,εγγράφως, με επιστολή του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία''.

stighmiotipo-othonis-2025-06-12-163632.png
iqos_900x200-w-2-msps-(2).jpg
banner_900x200-(5).gif
msps-hiring-900x150-(2).jpg
Πολιτικη Πέμπτη, 12η Ιουνίου 2025

 

‘’ Η δημοτική αρχή του κ.Νικηταρά γνώριζε και ανεχόταν την ανεξέλεγκτη κατάσταση με την παράνομη χωματερή  που είχε δημιουργηθεί στην Κέφαλο .

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης μας Γιώργος Κοκκαλάκης είχε προειδοποιήσει για τους κινδύνους ,εγγράφως, με επιστολή του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σήμερα εκδηλώθηκε πυρκαγιά , η οποία ευτυχώς αντιμετωπίστηκε. Ο κίνδυνος όμως παραμένει.

Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν αφού η παράνομη και ανεξέλεγκτη αυτή κατάσταση συνιστά περιβαλλοντική βόμβα και εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία, τη ζωή και την περιουσία των πολιτών αλλά και την εικόνα του νησιού.

Ελπίζουμε η δημοτική αρχή να μην μας πει ότι ‘’ φταίει ο Κυρίτσης’’ γιατί από το 2022 οι Δήμοι έχουν ένα νέο πλαίσιο αρμοδιοτήτων και είναι υποχρεωμένοι να εκπονήσουν τοπικά σχέδια διαχείρισης των απορριμμάτων , να αναπτύξουν μέτρα και υποδομές και να ακολουθήσουν νέους κανόνες κυκλικής οικονομίας, ανακύκλωσης και επανάχρησης.

Τι από όλα αυτά έχει κάνει η δημοτική αρχή του κ.Νικηταρά;

Υπάρχει απάντηση;’’

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
iran-1-scaled.jpg
Παγκόσμια ανησυχία για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν

Το Ισραήλ ανακοίνωσε νωρίς σήμερα, Παρασκευή, ότι επιτέθηκε σε ιρανικούς πυρηνικούς στόχους για να εμποδίσει την Τεχεράνη να αναπτύξει ατομικά όπλα

stighmiotipo-othonis-2025-06-13-091056.png
Διπλασιάζεται το ημερήσιο όριο συναλλαγών IRIS μέχρι τέλος του έτους

Από 500 στα 1.000 ευρώ την ημέρα τόσο για πληρωμές μεταξύ φυσικών προσώπων όσο και για πληρωμές επαγγελματιών.

purosvestikiww.jpg
''Από την πολιτική ρητορεία στην ωμή πραγματικότητα: Η αλήθεια για τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες στα Δωδεκάνησα''

Η επιστολή της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δωδεκανήσου προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
31 °C
Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2:51ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency