Σήμερα Πέμπτη η 1η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής - Δείτε τα θέματα που θα συζητηθούν

Σήμερα Πέμπτη η 1η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής - Δείτε τα θέματα που θα συζητηθούν

Σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κω αναμένεται να διεξαχθεί η 1η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κω.

Η συνεδρίαση αφορά την 1η Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2024, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67Α του Ν. 3852/2010 και της με αρ. 98/8182/26-01-2024 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται η συζήτηση οποιουδήποτε άλλου θέματος κατά τη συνεδρίαση αυτή, καθώς και η λήψη οποιαδήποτε απόφασης.

Ειδικά για αυτή τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δεν απαιτείται απαρτία.

Τα θέματα που θα συζητηθούν:

Ενημέρωση για το νέο Νεκροταφείο Κεφάλου, (Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Ζερβός Εμμανουήλ).
Ενημέρωση για το νέο Δημοτικό σχολείο και το συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου Αντιμάχειας, (Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Σταμάτιος Λοΐζος).
Ενημέρωση για τον προγραμματισμό που αφορά στην κάλυψη των κενών (ελλείψεων) σε σχολικές αίθουσες και κτήρια, (Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Χατζηχριστοφής Παναγιώτης).
Ενημέρωση για την τουριστική πολιτική Δήμου Κω και ο ρόλος του ΚΩ.ΑΝ. Α.Ε. για την υποστήριξη του εγχειρήματος, (Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Κωνσταντίνος Ζαχαρός).
Ενημέρωση για την αξιοποίηση των θερμών – διαδικασίες που έχουν δρομολογηθεί από τη δημοτική αρχή και πολιτική στόχευση, (Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Αβρίθης Παναγιώτης).
Ενημέρωση για τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής στον τομέα του Αθλητισμού (2024-2028), (Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Χρυσόπουλος Αλέξανδρος).
Ενημέρωση για την επέκταση της Μαρίνας και του μόλου κρουαζιερόπλοιων, ως δύο μεγάλων στόχων της δημοτικής αρχής και ενέργειες υλοποίησης, (Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Καμπουράκης Σταμάτιος).
Ενημέρωση για το στάδιο που βρίσκεται η διαδικασία μεταφοράς των μαθητών του Ε.Ε.Ε.Κ. Κω και η στοχοθεσία της δημοτικής Αρχής, (Δημοτική Σύμβουλος, κα. Κασσιώτη Γεωργία).
Ενημέρωση για την αποκατάσταση και λειτουργία του 3ου δημοτικού σχολείου Κω (Αζίλο), (Δημοτική Σύμβουλος, κα. Μακρή Κυριακή).
Ενημέρωση για τη μελέτη που αφορά στην αντιμετώπιση διάβρωσης της ακτογραμμής στο Καμάρι Κεφάλου, (Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Κοκαλάκης Γεώργιος).
 

ADVERTORIALS