Στο 3ο FORUM ΣΠΑΥ θα συμμετάσχει ο Δήμαρχος Κω, με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη – Ανθεκτικές Πόλεις: Το Μέλλον της Αυτοδιοίκησης»

Στο 3ο FORUM ΣΠΑΥ θα συμμετάσχει ο Δήμαρχος Κω, με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη – Ανθεκτικές Πόλεις: Το Μέλλον της Αυτοδιοίκησης»

Ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς θα συμμετάσχει στο 3o FORUM Σ.Π.Α.Υ. που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Μαρτίου, στην Αθήνα. 

Ο Σ.Π.Α.Υ. θα διοργανώσει το 3ο κατά σειρά Μεγάλο FΟRUM, τον Μάρτιο του 2024, με θέμα: «Τεχνητή Νοημοσύνη – Ανθεκτικές Πόλεις: Το Μέλλον της Αυτοδιοίκησης» το οποίο θα έχει διήμερη διάρκεια (Δευτέρα 11/3 – Τρίτη 12/3) με απώτερο στόχο την ουσιαστική και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων όλων των συνεργαζόμενων φορέων και Δήμων για το πως να αντιμετωπίζουν, να προσαρμόζονται και να ανακάμπτουν από διάφορες μορφές κρίσεων, ιδιαίτερα σε σχέση με την κλιματική αλλαγή μέσω της ανθεκτικότητας σε φυσικές καταστροφές σε συνδυασμό με την αξιοποίηση της τεχνολογίας.


Ο ΣΠΑΥ είναι ο πρώτος Σύνδεσμος στη χώρα που εφαρμόζει την τεχνητή νοημοσύνη στην προστασία των δασών, με κάμερες θερμικής ανίχνευσης που χρησιμοποιούν την AI (Artificial Intelligence) τεχνολογία.

Ένα τεράστιο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή και θα γίνει επίσημη παρουσίαση του στο 3ο Forum.

Οι εργασίες του FORUM θα λάβουν χώρα, παρουσία κορυφαίων Κυβερνητικών Παραγόντων, Εκπροσώπων Κομμάτων, Φορέων, Εταιρειών, Επιχειρήσεων και Εθελοντικών Οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Περιβάλλοντος και της Πολιτικής Προστασίας.

ADVERTORIALS