Πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση των 20 ιδρυτικών μελών του Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση - Η ανακοίνωση

Πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση των 20 ιδρυτικών μελών του Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση - Η ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου η πρώτη, ιδρυτική μετά την έγκριση του Ειρηνοδικείου, τακτική Γενική Συνέλευση των 20 ιδρυτικών μελών του Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση στην φιλόξενη αίθουσα του καφε μπαρ ΚΑΖΑ με κύρια θέματα την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής  Επιτροπής και τον προσδιορισμό των στόχων και της τακτικής του Ομίλου.

Τα 18 παρευρισκόμενα μέλη του, ομόφωνα αποδέχτηκαν την πρόταση εκλογής του νέου διοικητικού  Συμβουλίου με ισχύ ενός έτους με μέλη τους:  Βογιατζή Μιχάλη, Καϊσερλη Κώστα, Παπανικολάου Ντίνο, Φάκκο Μιχάλη και Χατζηγιακουμή Βασίλη και αναπληρωματικά τον Τζιόγα Βαγγέλη και Παπαχρήστο Σεβαστιανό. Στην ελεγκτική  επιτροπή ορίστηκαν οι Μπουζιώτας Σωτήρης και Ματζώνας Νίκος.

Οι αποφάσεις, που συνοπτικά προσδιορίζονται παρακάτω, ομόφωνα επαναβεβαιώθηκε ότι στοχεύουν στην  ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση της κοινωνίας μας για την δημιουργία ενός Δήμου ισχυρού και ικανού να τους εκπροσωπεί επάξια.  Ενός Δήμου που θα σέβεται τους πολίτες που εκπροσωπεί, δεν θα φοβάται την αλήθεια και θα λαμβάνει συλλογικές αποφάσεις διά μέσου του δημοκρατικού προγραμματισμού.

α) Το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Ομίλου αναλαμβάνουν να επικοινωνήσουν με κάθε πρόσφορο μέσο με τους συμπατριώτες μας και ιδίως με τους νέους ανθρώπους με αποκλειστικό σκοπό την αποκάλυψη της αλήθειας για την κατάσταση των δύο νησιών μας και τις δυνατότητες που υπάρχουν για την προστασία και την αξιοποίηση του πλούτου τους.

β) Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου και τα μέλη του αναλαμβάνουν την ευθύνη της διαμόρφωσης συνθηκών και μεθόδων για την ανάπτυξη του Ομίλου με την έναρξη εγγραφής νέων μελών.

Προς αυτές τις δύο κατευθύνσεις και με γνώμονα την επιτακτική ανάγκη να μην χαθεί άλλος χρόνος εν όψει της νέας πενταετίας, η Γενική Συνέλευση καλεί το νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο να εξειδικεύσει άμεσα τις δύο παραπάνω αποφάσεις με στόχο την υλοποίηση τους μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου του 2024.

Για την Γ.Σ του Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση

Ο Πρόεδρος της Γ.Σ. Γεωργαράς Α. ο Γραμματέας Γεωργαντής Ν.

ADVERTORIALS