Οι ταινίες που θα προβληθούν στον χειμερινό κινηματογράφο Ορφέα έως και την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου

Οι ταινίες που θα προβληθούν στον χειμερινό κινηματογράφο Ορφέα έως και την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου

Πρόγραμμα προβολών 16/11 – 27/11/2023

Από την Πέμπτη 16/11 έως και την Τετάρτη 22/11 θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες:

THE HUNGER GAMES: Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΗΔΟΝΙΩΝ & ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ (THE HUNGER GAMES: THE BALLAD OF SONGBIRDS AND SNAKES)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Υπόθεση: Η Rachel Zegler (West Side Story) πρωταγωνιστεί ως Lucy Gray Baird , και είναι ο επιλεγμένος φόρος της Περιοχής 12 που θα παλέψει για την επιβίωσή της στην αρένα, στους 10ους Αγώνες Πείνας. Όμως ο Tom Blyth ως μέντορας της, ο οποίος υποδύεται τον Coriolanus Snow, βρίσκεται διχασμένος ανάμεσα στα καθήκοντά του στην Κάπιτολ και τα συναισθήματα που αναπτύσσει σταδιακά για εκείνη.

Διάρκεια: 157’

Είδος: Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: Francis Lawrence

Ηθοποιοί: Rachel Zegler, Tom Blyth, Hunter Schafer, Viola Davis, Peter Dinklage, Jason Schwartzman

Πέμπτη/Thursday 16/11: 19:15

Παρασκευή/ Friday 17/11:   22:00

Κυριακή/Sunday 19/11:   19:15

Δευτέρα/Mοnday 20/11:   21:30

Τρίτη/ Τuesday 21/11: 18:45

Τετάρτη/ Wednesday 22/11: 22:00


THE MARVELS

Υπόθεση: Στην ταινία The Marvels των Marvel Studios, η Carol Denvers (Captain Marvel) έχει επανακτήσει την ταυτότητά της από τους τυραννικούς Kree και έχει πάρει και την εκδίκησή της από την Υπέρτατη Νοημοσύνη. Αλλά οι επιπτώσεις των πράξεων την έχουν φορτώσει με μεγάλες ευθύνες. Όταν τα καθήκοντα της την οδηγούν σε μία ανωμαλία στο γαλαξία που συνδέεται με τους Kree, οι δυνάμεις της μπερδεύονται με αυτές της μεγαλύτερης θαυμάστρια της, Kamala Khan, γνωστής κι ως Ms. Marvel, αλλά και της ανιψιάς της, Captain Monica Rambeau, αστροναύτη για την S.A.B.E.R. Αυτή η απρόσμενη ομάδα, ως “The Marvels”, θα μάθει να δουλεύει μαζί, σε αρμονία, με στόχο τη σωτηρία του σύμπαντος.

Διάρκεια: 105’

Είδος: Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: Nia DaCosta

Ηθοποιοί: Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton, Park Seo-joon.

Παρασκευή/ Friday 17/11:   19:45

Δευτέρα/Mοnday 20/11:   19:15


ΜΙΛΑ ΜΟΥ (TALK TO ME)

Υπόθεση: Είναι η πρώτη ταινία των ελληνικής καταγωγής Αυστραλιανών διδύμων Ντάνι και Μάικλ Φιλίππου, ευρύτερα γνωστών από το διαδικτυακό τους κανάλι RackaRacka, με πάνω από 1,5 δισεκατομμύριο θεάσεις στο YouTube. Όταν μια ομάδα φίλων ανακαλύπτει πώς να καλεί πνεύματα μέσω ενός ταριχευμένου χεριού, εθίζεται στη νέα περιπέτεια, μέχρι που ένας εξ αυτών ξεπερνά τα όρια και απελευθερώνει τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις.

Διάρκεια: 95’

Είδος: Τρόμου

Σκηνοθεσία: Danny & Michael Philippou

Ηθοποιοί: Miranda Otto, Ari McCarthy, Sarah Brokensha, Kit Erhart-Bruce, Hamish Phillips, Sunny Johnson, Sophie Wilde, Marcus Johnson, James Oliver, Jett Gazley, Alexandra Jensen

Πέμπτη/Thursday 16/11: 22:05

Σάββατο/Saturday 18/11 : 19:15

Κυριακή/Sunday 19/11:   22:05

Τετάρτη/ Wednesday 22/11: 20:00


ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΡΙΟ(A BRIGHTER TOMORROW) BΡΑΔΙΕΣ ΣΙΝΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΛΕΚΩ

Χώρα Ιταλία

Υπόθεση: Ο Τζιοβάνι, ένας διάσημος Ιταλός σκηνοθέτης, πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας, πολιτικού περιεχομένου ταινίας του.Παράλληλα, ο γάμος του περνάει σοβαρή κρίση, ο συμπαραγωγός του είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και η ταινία κινδυνεύει να ακυρωθεί ενώ η ταχέως μεταβαλλόμενη κινηματογραφική βιομηχανία δεν του επιτρέπει να υπηρετήσει το σινεμά όπως ξέρει και θέλει εκείνος!Τελικά, ο Τζιοβάνι θα πρέπει να ξανασκεφτεί τον τρόπο που πρέπει πλέον να κάνει κινηματογράφο, αν θέλει να οδηγήσει τον μικρόκοσμο γύρω του σε ένα καινούργιο αύριο γεμάτο χαμόγελα.

Διάρκεια: 95’

Είδος: Κομεντί

Σκηνοθεσία: Nanni Moretti

Ηθοποιοί: Nanni Moretti, Margherita Buy, Silvio Orlando, Barbora Bobulova, Mathiey Amalric, Zsolt Anger

Τρίτη/ Τuesday 21/11: 21:30


Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ: ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ; (ΜΕΤΑΓΛ)

LE PETIT NICOLAS: HAPPY AS CAN BE

Υπόθεση: Η βραβευμένη γαλλική ταινία animation «O Μικρός Νικόλας: Τι περιμένουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι;» βασίζεται στα αγαπημένα κόμικς και παιδικά βιβλία των Jean-Jacques Sempé and René Goscinny και τιμά το πνεύμα των θρυλικών δημιουργών και του εμβληματικού έργου τους. Σκυμμένοι πάνω από σε ένα λευκό χαρτί κάπου ανάμεσα στη Μονμάρτρη και το Σεν Ζερμέν, ο Jean-Jacques Sempe και ο Rene Goscinny δίνουν πνοή σε ένα σκανταλιάρικο αγόρι, τον μικρό Νικόλα. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, το παιχνιδιάρικο αγόρι τρυπώνει στο στούντιο των δημιουργών του και μαθαίνει για τη γνωριμία και τη φιλία τους, αλλά και για τα παιδικά τους χρόνια.

Διάρκεια:

Είδος: Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία: Amandine Fredon

Ηθοποιοί: Γιάννης Καραούλης, Πέτρος Κονόμου, Σκεύος Πολυκάρπου, Εύρος Βασιλείου, Μάριαν Κυπριανού, Γιώργος Ευαγόρου, Άντονυ Παπαμιχαήλ, Θανάσης Δρακόπουλος

Σάββατο/Saturday 18/11: 17:15

Κυριακή/Sunday 19/11:   17:00

Τετάρτη/ Wednesday 22/11: 18:00

Σας περιμένουμε!

THE HUNGER GAMES - THE BALLAD OF SONGBIRDS AND SNAKES Arena greek poster.gif

ADVERTORIALS