Συγκίνηση, μνήμη και μπάσκετ στο 4ο τουρνουά «Δημήτρης Παππούλης» – Στην πρώτη θέση η Α.Ε Δικαίου

Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα ολοκληρώθηκε το 4ο τουρνουά μπάσκετ «Δημήτρης Παππούλης», με την Α.Ε. Δικαίου να κατακτά την πρώτη θέση, επικρατώντας στον μεγάλο τελικό της Ακαδημίας Καλύμνου

854648582_39611514611795140_2029375650803633880_n.jpg
stighmiotipo-othonis-2026-06-10-153331.png
banner_900x200-(8).gif
Αθλητικα Δευτέρα, 19η Οκτωβρίου 2026

Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα ολοκληρώθηκε το 4ο τουρνουά μπάσκετ «Δημήτρης Παππούλης», που διοργάνωσε ο Α.Σ. Φοίβος Κω στο κλειστό γυμναστήριο που φέρει το όνομα του αδικοχαμένου αθλητή, σε συνεργασία με τον Δήμο Κω και με τη σύμπραξη του «Βήμα Ζωής».

Μια διοργάνωση που για ακόμη μία χρονιά απέδειξε πως ο αθλητισμός μπορεί να κρατά ζωντανή τη μνήμη, να ενώνει ανθρώπους και να μεταφέρει μηνύματα αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Α.Ε. Δικαίου κατέκτησε την πρώτη θέση, επικρατώντας στον μεγάλο τελικό της Ακαδημίας Καλύμνου με 66-56. Νωρίτερα, στον μικρό τελικό, ο Φοίβος Κω πήρε την τρίτη θέση, κερδίζοντας τον Αίολο Κεφάλου με 65-45.

Ξεχωριστή στιγμή της διοργάνωσης αποτέλεσε η τελετή βραβεύσεων, που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον μικρό και τον μεγάλο τελικό, μέσα σε κλίμα συγκίνησης και σεβασμού στη μνήμη του Δημήτρη Παππούλη.

Αρχικά πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στις ομάδες, με τη συμμετοχή του δημάρχου Κω, Θεοδόση Νικηταρά, του αντιδημάρχου Αθλητισμού, Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, του προέδρου της ΕΚΑΣΔ, Παντελή Κουγιού, και του αντιπροέδρου της ΕΚΑΣΔ, Δημήτρη Δρόσου.

Στη συνέχεια, ο διοργανωτής Φοίβος Κω, μέσω του προέδρου του, Νίκου Μιμερίνη, προχώρησε σε τιμητικές απονομές προς τον δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά, και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, αναγνωρίζοντας τη συμβολή και τη στήριξή τους στη διοργάνωση.

Ιδιαίτερη σημασία είχε και η βράβευση των εκπροσώπων του «Βήμα Ζωής», στους οποίους η αντιδήμαρχος Κω, Σταματία Κανταρζή, παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα.

Η παρουσία της Εταιρείας Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία και Καρκίνο «Βήμα Ζωής» έδωσε έναν ακόμη πιο ουσιαστικό χαρακτήρα στο φετινό τουρνουά, καθώς η διοργάνωση συνδύασε τη μνήμη του Δημήτρη με την έμπρακτη στήριξη ενός σημαντικού κοινωνικού σκοπού. Άλλωστε, τα έσοδα από τα εισιτήρια της διοργάνωσης προορίζονται για την ενίσχυση του έργου του «Βήμα Ζωής», στέλνοντας ένα όμορφο μήνυμα αλληλεγγύης μέσα από τον αθλητισμό.

Η πιο συγκινητική στιγμή για τον πατέρα του Δημήτρη

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν ιδιαίτερα φορτισμένες συναισθηματικά, καθώς η Ακαδημία Καλύμνου και η Α.Ε. Δικαίου προσέφεραν αναμνηστικά δώρα στον πατέρα του Δημήτρη Παππούλη, τιμώντας με τον δικό τους τρόπο τη μνήμη του.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την τιμητική απονομή του Φοίβου Κω προς τον πατέρα του Δημήτρη, σε μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς. Ακολούθησε αναμνηστική φωτογραφία, με τους συμμετέχοντες να στέλνουν όλοι μαζί το μήνυμα ότι η μνήμη του Δημήτρη παραμένει ζωντανή.

Πηγή: www.giafkasports.gr

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
854648582_39611514611795140_2029375650803633880_n.jpg
Συγκίνηση, μνήμη και μπάσκετ στο 4ο τουρνουά «Δημήτρης Παππούλης» – Στην πρώτη θέση η Α.Ε Δικαίου

Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα ολοκληρώθηκε το 4ο τουρνουά μπάσκετ «Δημήτρης Παππούλης», με την Α.Ε. Δικαίου να κατακτά την πρώτη θέση, επικρατώντας στον μεγάλο τελικό της Ακαδημίας Καλύμνου

20261011_kypello_xc_kassandreia_105717_nt2_342172.jpg
Ασημένια πανελλήνια διάκριση για την Ακαδημία Κω στη Χαλκιδική – Στο βάθρο η Αιμιλία Μπίλλη!

Δυναμική παρουσία του Αθλητικού Ομίλου Ακαδημία Κω στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα XCE και στο Κύπελλο Ελλάδας ορεινής ποδηλασίας, με σημαντικές εμφανίσεις και πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες για τους αθλητές του συλλόγου.

kaiserlis.webp
Όμιλος: Δημοτικές εκλογές και απορρίμματα! Μια εξέλιξη που πρέπει να μας προβληματίσει

Ο πρώην δήμαρχος Κω Κώστας Καΐσερλης εκφράζει τον προβληματισμό του για το νέο πρόγραμμα διαχείρισης απορριμμάτων, επισημαίνοντας το οικονομικό κόστος για το νησί ενόψει των επόμενων δημοτικών εκλογών

fotoghrafia.png
Γιώργος Χασαπλαδάκης: Να μην συνηθίσουμε το «τέρας»!

Ενόψει της επίσκεψης του Θάνου Πλεύρη στην Κω, ο Γιώργος Χασαπλαδάκης σημειώνει πως η κοινωνία δεν έχει υποχρέωση να ξεχνά, τονίζοντας ότι η θεσμικότητα δεν σημαίνει πολιτική αμνησία

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
17 °C
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 9:25ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας