ΝΔ Κω: Οι πολίτες επέλεξαν τη σταθερότητα

ΝΔ Κω: Οι πολίτες επέλεξαν τη σταθερότητα

ΔΗΜ.ΤΟ ΚΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Οι πολίτες επέλεξαν τη σταθερότητα.

Ο λαός της Δωδεκανήσου έδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στο έργο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας , αξιολογώντας με θετικότατο τρόπο την αξιοπιστία, την ειλικρίνεια και την εργατικότητα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά τη μεγαλειώδη νίκη των  εκλογών, σήμερα ορκίστηκε μια ισχυρή κυβέρνηση, με στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη, για το καλό του τόπου και για τις αλλαγές που απαιτεί η κοινωνία.

Θερμά συγχαρητήρια στον Βουλευτή Γιάννη Παππά για τη θέση του ως Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!

Θέλω να συγχαρώ επίσης και να ευχηθώ καλή θητεία στον Μάνο Κόνσολα, τη Μίκα Ιατρίδη και τον Βασίλη Υψηλάντη για την εκλογή τους, καθώς και τους πολιτευτές του νομού μας, Αντώνη Γιαννικουρή, Κατερίνα Εμμανουήλ και την Ελευθερία Φτακλάκη , για τον αγώνα που έδωσαν η κάθε μία και ο καθένας με ήθος και αξιοπρέπεια, για να καταστεί δυνατή η εκλογική αυτή επικράτηση!

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της κομματικής οργάνωσης και τους εκλογικούς αντιπροσώπους που βοήθησαν στην ομαλή διαδικασία των εκλογών. Με την ανιδιοτελή προσφορά σας και το υψηλό αίσθημα ευθύνης φέρατε εις πέρας και τις δύο εκλογικές διαδικασίες, που ανέδειξαν νικητή τη Νέα Δημοκρατία!

 Τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο ΚΩ θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με προσήλωση, αφενός στην υποστήριξη των αξιών του κόμματός μας και αφετέρου στη διεκδίκηση για την επίλυση θεμελιωδών ζητημάτων, που παρ΄όλες τις προσπάθειες, ταλαιπωρούν ακόμα τον τόπο μας.

Προχωρούμε όλοι μαζί, σταθερά και τολμηρά μπροστά, για ένα καλύτερο αύριο, για τον τόπο μας και για τα παιδιά μας.

ADVERTORIALS