Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Κω: Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι πρόοδος ή οπισθοχώρηση;

Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Κω: Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι πρόοδος ή οπισθοχώρηση;

Πρόοδος ή Οπισθοχώρηση;

Στις επερχόμενες εκλογές το δίλημμα είναι ένα. Πρόοδος ή Οπισθοχώρηση;

Όταν η Κοινωνία κληθεί να επιλέξει μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κ. Τσίπρα, αυτή η σύγκριση θα είναι ολότελα συντριπτική υπέρ του κ. Μητσοτάκη και θα είναι συντριπτική, διότι ο λαός θα συγκρίνει τις δύο διακυβερνήσεις.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υλοποίησε όσα υποσχέθηκε το 2019.

Την 21η Μαΐου ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Για το μέλλον των παιδιών μας. Ψηφίζουμε με γνώμονα το αν το κάθε κόμμα τήρησε αυτά που προεκλογικά εξήγγειλε.

  1. Η ΝΔ το 2019 δεσμεύτηκε θα μείωνε μία σειρά από φορολογικούς συντελεστές, που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε επιβάλλει την περίοδο 2015-2019 στην μεσαία τάξη, στις επιχειρήσεις και στους ιδιώτες. ΤΟ ΠΡΑΞΑΜΕ.
  1. Είχαμε πει ότι θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός. Και αυτό έγινε πράξη και μάλιστα σε ποσοστό μεγαλύτερο του πληθωρισμού. ΤΟ ΠΡΑΞΑΜΕ.
  1. Είχαμε πει ότι θα θωρακίσουμε την άμυνα της χώρας, ότι θα αποτρέψουμε κινδύνους από τα ανατολικά μας, ότι θα περιορίσουμε την παράνομη μετανάστευση. ΤΟ ΠΡΑΞΑΜΕ.

Η Κοινωνία πλέον καλείται να επιλέξει μεταξύ εκείνων που λένε δύσκολα πράγματα, αλλά μπορούν να τα υλοποιήσουν κι εκείνων που μπορούν να τάζουν τα πάντα σε όλους, αλλά τελικά μετατρέποντας το «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ» φέρνουν ένα 3ο πολύ πιο σκληρό μνημόνιο εξαθλιώνοντας την Κοινωνία.

Σήμερα μιλάμε για αυξήσεις μισθών στο Δημόσιο Τομέα, για καλύτερες υπηρεσίες στην Υγεία και πολλά πολλά ακόμα ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Δεν επιδιώκουμε λοιπόν τη σύγκρουση αλλά τη σύγκριση. Με πολύ συγκεκριμένα διλήμματα.

Ασφάλεια ή ανασφάλεια;

Εθνικές Επιτυχίες ή Μειοδοσίες;

Φοροελάφρυνση ή εξαθλίωση;

Επενδύσεις ή Ανυπαρξία;

Φύλαξη συνόρων ή «πάρτι» των ΜΚΟ;

Την 21η Μαΐου η Κοινωνία τους κλείνει την πόρτα άπαξ δια παντός και επιλέγει την Πρόοδο και την Ανάπτυξη.

Επιλέγει Νέα Δημοκρατία.

 

ΥΓ.  Η επικύρωση των γεγονότων που ζήσαμε το 2015 με το «η θάλασσα δεν έχει σύνορα» αποτυπώνεται και σε φωτογραφικό υλικό.

IMG_4919.JPG

image0 (1).jpeg

ADVERTORIALS