Σε Κω, Κάλυμνο και Τέλενδο ο Αντώνης Γιαννικουρής με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας

Σε Κω, Κάλυμνο και Τέλενδο ο Αντώνης Γιαννικουρής με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας

Σε Κω, Κάλυμνο και Τέλενδο ο Αντώνης Γιαννικουρής με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας

 

Τους τ. Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, τ. Υφυπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Κώστα Κατσαφάδο και τον Γενικό Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο & Επικεφαλής προεκλογικής εκστρατείας Νοτίου Αιγαίου Μάνο Λογοθέτη υποδέχθηκαν στην Κω, ο Αντώνης Γιαννικουρής μαζί με συνυποψηφίους στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και άλλα μέλη της παράταξης.

Το κλιμάκιο ταξίδεψε, σε Κάλυμνο και Τέλενδο, με τους νησιώτες να υποδέχονται τα μέλη του με θετική διάθεση και αισιοδοξία. Η Νέα Δημοκρατία, πιο ενωμένη από ποτέ, δίχως υπερφίαλες συμπεριφορές, απαλλαγμένη από ιδεοληψίες και μεγαλοϊδεατισμούς, έστειλε ένα εκκωφαντικό μήνυμα ομοψυχίας και συλλογικότητας, με μόνο γνώμονα την κοινή, εθνική προσπάθεια, να συνεχίσουν τα Δωδεκάνησα κι ολόκληρη η χωρά να προχωρούν σταθερά, μπροστά.

Η περιήγηση στην Κάλυμνο ξεκίνησε με συναντήσεις στην Ιχθυόσκαλα. Μέσα από εποικοδομητικό διάλογο οι επαγγελματίες αλιείς εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους και παράλληλα έγιναν προτάσεις επάνω στα ζητήματα που τους απασχόλησαν τον τελευταίο καιρό, αναφορικά με το επάγγελμα τους.

Ακολούθησε σύσκεψη στο Επαρχείο, για τα σημαντικότερα θέματα του νησιού και επίσκεψη στο Λιμεναρχείο όπου συζητήθηκαν τα καίρια ζητήματα ασφάλειας των θαλάσσιων συνόρων, με τον Λιμενάρχη Καλύμνου Αντιπλοίαρχο Θεόφιλο Τσαγκάρη. Στη συνέχεια το κλιμάκιο απέτινε φόρο τιμής στο Μνημείο Πεσόντων στα Ίμια, που βρίσκεται μπροστά από το Λιμεναρχείο της Καλύμνου.

Η περιοδεία στην Κάλυμνο, ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στην Ιερά Μονή του Αγίου Σάββα του Νέου εν Καλύμνω και με συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας. Στις συζητήσεις τονίστηκε η σημασία του Μοναστηριού, που με το ιδιαίτερο φυσικό τοπίο, την τοποθεσία του και την αρχιτεκτονική του, μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης θρησκευτικού τουρισμού και όχι μόνο.

Κορυφαία και συγκινητική στιγμή του ταξιδιού στην Τέλενδο, η συνάντηση με τον μικρό Σάββα, τον μοναδικό μαθητή του Δημοτικού Σχολείου του νησιού και τον δάσκαλο του Δημήτρη Νικολαΐδη.

Τέλος, οι υποψήφιοι Βουλευτές προχώρησαν σε δηλώσεις στα μέσα, όπου δόθηκε απ’ όλους ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των ειδικών μορφών τουρισμού όπως ο αλιευτικός, ο αναρριχητικός και ο περιπατητικός, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ακρίτες και στο κυβερνητικό σχέδιο για την επόμενη τετραετία, που αφορά στις νησιωτικές περιοχές.

Σχετικά με το ποσοστό που σημείωσε η Νέα Δημοκρατία στις περασμένες εκλογές ο κ. Γιαννικουρής δήλωσε «Το υψηλό ποσοστό που μας έδωσαν, όχι μόνο οι Δωδεκανήσιοι, αλλά όλες οι Ελληνίδες και οι όλοι Έλληνες στις 21 Μαΐου, δεν αποτελεί για εμάς αφορμή εφησυχασμού, επανάπαυσης και αλαζονείας. Αντιθέτως αναδεικνύει την μεγάλη ευθύνη που έχουμε απέναντί τους και μας κινητοποιεί ακόμα περισσότερο ώστε να γίνει πράξη η Ελλάδα του αύριο, τώρα! Η χώρα μπορεί και πρέπει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, με μία αποτελεσματική κυβέρνηση, αυτήν της Νέας Δημοκρατίας.»

καλυμνος τελενδος.jpeg

κεντρικη .jpg

καλυμνος τελενδος .jpg

ADVERTORIALS