Κ. Μακρή: Κι όμως… Στην Ιπποκρατική Κω το 2023, της τουριστικής ανάπτυξης με τα φουλαρισμένα 5άστερα και 4άστερα ξενοδοχεία, μία γυναίκα έχασε την ζωή της σήμερα πάνω σε μια καρότσα φορτηγού

Κ. Μακρή: Κι όμως…  Στην Ιπποκρατική Κω το 2023, της τουριστικής ανάπτυξης με τα φουλαρισμένα 5άστερα και 4άστερα ξενοδοχεία, μία γυναίκα έχασε την ζωή της σήμερα πάνω σε μια καρότσα φορτηγού

Δήλωση της Κικής Μακρή

Υποψήφιας βουλευτή με το ΚΚΕ

Για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας σε καρότσα φορτηγού.

Κι όμως…

Στην Ιπποκρατική Κω το 2023, της τουριστικής ανάπτυξης με τα φουλαρισμένα 5άστερα και 4άστερα ξενοδοχεία, μία γυναίκα έχασε την ζωή της σήμερα πάνω σε μια καρότσα φορτηγού την ώρα που την μετέφεραν στο νοσοκομείο της Κω, γιατί το μοναδικό ασθενοφόρο βρίσκονταν σε άλλο περιστατικό!

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλληπητήρια στην οικογενεια της άτυχης γυναίκας

Είναι πρόσφατες οι κινητοποιήσεις υγειονομικών ,εργαζομένων, κατοίκων του νησιού που κατήγγελλαν και προειδοποιούσαν για την απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη υποστελέχωση σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνολογικό εξοπλισμό.

Για την επίσης επικίνδυνη,όπως αποδεικνύεται, υποστελέχωση στο ΕΚΑΒ της Κω

Κυβερνήσεις αυτοδύναμες ή συνεργασίας όλων των αποχρώσεων και ποσοστών συνεχίζουν να βάζουν μπροστά τα κέρδη τις «επενδυντκές βαθμίδες» και τους στόχους του Ταμείου Ανάκαμψης.

Όμως καταρρέουν οι ζωές των λαϊκών ανθρώπων.

Με τον πιο τραγικό τρόπο ξαναμπαίνει το ερώτημα

Ή οι ζωές μας ή τα κέρδη τους

Η ενίσχυση του αγώνα για θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας με μόνιμες προσλήψεις όλων των ειδικοτήτων,την χρηματοδότηση του από τον κρατικό προϋπολογισμό καθώς και την απαγόρευση της επιχειρηματικής δράσης στον χώρο είναι η απάντηση στην οργή και στον αποτροπιασμό της τραγικής είδησης που κατακλύζει τις σκέψεις μας.

5/6/2023

ADVERTORIALS