Ευχές του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννη Κρητικού με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ευχές του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου  Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννη Κρητικού  με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ευχές του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου

Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννη Κρητικού

με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

 

 

Την Πέμπτη, 1/6/2023, και με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννης Κρητικός έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Αγαπητά μας παιδιά,

Σε λίγες ώρες μπαίνετε στη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Και είμαι βέβαιος ότι θα βγείτε νικητές/τριες και από αυτήν τη δοκιμασία. Χωρίς άγχος, με αυτοπεποίθηση, ψυχραιμία, νηφαλιότητα, υπομονή και επιμονή να δώσετε τον αγώνα μέχρι και την τελευταία στιγμή για μια θέση στα Πανεπιστήμια της χώρας μας. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας, μη σταματάτε να αγωνίζεστε για τα όνειρά σας.

Θερμές ευχές στις οικογένειές σας και στους/στις εκπαιδευτικούς που βρίσκονται δίπλα σας και στηρίζουν την προσπάθειά σας όλα αυτά τα χρόνια.

Καλή επιτυχία παιδιά!’’

Το Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS