ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ψήφος καρδιάς και αναγνώρισης. Θα δώσω και την ψυχή μου»
Ο κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα:
«Θέλω να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, τους πολίτες της Δωδεκανήσου που με στήριξαν και μου έδωσαν την εντολή να τους εκπροσωπώ στη Βουλή.
Ήταν πραγματικά μια ψήφος καρδιάς και αναγνώρισης ενός τίμιου και πεντακάθαρου αγώνα, μιας συνεπούς και κρυστάλλινης πορείας.
Για αυτούς τους ανθρώπους που μου έδειξαν την αγάπη και την αφοσίωσή τους, θα δώσω και την ψυχή μου.
Με όλους αυτούς και με πολλούς άλλους θα δώσουμε και άλλους νικηφόρους αγώνες.
Θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψήφιους μου που μαζί με τα στελέχη και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, πετύχαμε ένα από τα υψηλότερα ποσοστά σε πανελλαδικό επίπεδο.
Οι πολίτες αποφάσισαν.
Η εντολή είναι σαφής και ξεκάθαρη: Ισχυρή και Αυτοδύναμη Ελλάδα με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».
Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Κω η είδηση του θανάτου της Μαρίας Μυτιληνιού, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών
Στο Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης από τα Εκπαιδευτήρια «Γείτονα», όπου διακρίθηκαν για την προσπάθειά τους μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κω
Σημαντικές επιτυχίες σημείωσαν δύο αθλητές από την Κω στο 12ο Hercules Classic, με τον Κώστα Λάλα να κατακτά την πρώτη θέση στην κατηγορία Masters Men's Physique +40 ετών και τον Γιώργο Αποσπόρη την πέμπτη στην κατηγορία Men's Bodybuilding έως 90 κιλά
Μια νέα ρύθμιση οφειλών προς την Εφορία και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε 120 δόσεις προωθεί η κυβέρνηση, με το σχετικό νομοσχέδιο να ψηφίζεται τις επόμενες ημέρες στη Βουλή
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας