Γ. Κυρίτσης στη συνάντηση με το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί: Φορείς, Πολίτες και Δήμος οφείλουμε να είμαστε σε διαρκή συνεργασία

Γ. Κυρίτσης στη συνάντηση με το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί: Φορείς, Πολίτες και Δήμος οφείλουμε να είμαστε σε διαρκή συνεργασία

‘’ Γ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ:

ΦΟΡΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.’’

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ - Κως 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί είχε σήμερα συνάντηση ο επικεφαλής της παράταξης Γ.Κυρίτσης στην οποία συμμετείχαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι Σεβ.Μαραγκός και Βάσω Πη.

Στη συνάντηση, που έγινε σε άριστο κλίμα συνεργασίας και ειλικρίνειας τέθηκαν τα προβλήματα του κλάδου και οι δυνατότητες του Δήμου να δώσει λύσεις σε προβλήματα που δεν αφορούν μόνο τους ιδιοκτήτες και τους οδηγούς ταξί αλλά κυρίως τους χρήστες του δημόσιου μέσου μεταφοράς.

 

Ο Γ. Κυρίτσης τόνισε:

«Πίστη μου, που έκανα και πράξη την περίοδο που είχαμε την ευθύνη διοίκησης του δήμου, είναι πως φορείς, πολίτες και δήμος οφείλουμε να είμαστε σε διαρκή συνεργασία για την από κοινού αντιμετώπιση και λύση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν.

Μόνο μέσα από αυτή τη συνεργασία και τον διάλογο, ακόμα και με τις όποιες διαφωνίες μας, μπορούμε να καταλήγουμε σε εκείνες τις δράσεις που λύνουν προβλήματα και δίνουν απαντήσεις στην στήριξη και την ανάπτυξη της οικονομίας του νησιού και όλων των φορέων που συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια.

Θέματα όπως το κυκλοφοριακό, στις πόλεις μας αλλά και σε όλο το οδικό δίκτυο, ο αριθμός των θέσεων ταξί στις πιάτσες, οι πιάτσες που πρέπει να εκσυγχρονιστούν και να διασφαλιστεί η λειτουργία τους, όπως στο λιμάνι Μαστιχαρίου, η ειλικρινής και προς όφελος όλων συνεργασία των φορέων υλοποίησης του μεταφορικού έργου στην Κω είναι υποχρέωση μας να εξετάζονται από κοινού και από κοινού να δίνουμε απαντήσεις και λύσεις.

Οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στο κυκλοφοριακό της πόλης, όπου απαιτούνται, αλλά και οι νέες μελέτες όπου χρειάζονται, είναι μια συνεχής διαδικασία που πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί, αναλαμβάνοντας ο καθένας να «τρέξει» το μέρος της κοινής προσπάθειας που του αντιστοιχεί».

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΩΜ.ΤΑΞΙ 26.1.23.jpeg

 

ADVERTORIALS