Χ. Κόκκινος: Τρίτη απόφαση της Δικαιοσύνης που ακυρώνει το σχέδιο προσωπικής και πολιτικής μου εξόντωσης που με θράσος προωθεί ο κ. Χατζημαρκος και ομάδα ( έμμισθων με χρήματα του Δημοσίου) συνεργατών του!

Χ. Κόκκινος: Τρίτη απόφαση της Δικαιοσύνης που ακυρώνει το σχέδιο προσωπικής και πολιτικής μου εξόντωσης που με θράσος  προωθεί ο κ. Χατζημαρκος και ομάδα ( έμμισθων με χρήματα του Δημοσίου) συνεργατών του!

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ


"Κόλαφος για Χατζημάρκο και η νέα απόφαση της Ελληνικής  Δικαιοσύνης"!


Κόλαφος για τον Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκο αποτελεί η νέα αποφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Το Μονομελές  Πρωτοδικείο Ρόδου  με την υπ' αριθμό 270/2022 απόφαση στις 16.9.22 απέρριψε και  την Αγωγή Αποζημίωσης που υπέβαλε εις βάρος μου η "ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε." (εταιρεία  της Π.Ν.Α.) με μάρτυρες κατηγορίας μου τους κ. Γ.Χατζημάρκο -Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου και Χ.Μπάρδο -Αντιπεριφερειάρχη Ν.Αιγαίου  και πρώην προέδρους της ανωτέρω εταιρείας!

Είναι η τρίτη απόφαση της Δικαιοσύνης που ακυρώνει το σχέδιο προσωπικής και πολιτικής μου εξόντωσης που με θράσος  προωθεί ο κ. Χατζημαρκος και ομάδα ( έμμισθων με χρήματα του Δημοσίου) συνεργατών του!
Θυμίζω ότι έχει προηγηθεί αμετάκλητη αθωωτική για εμένα  απόφαση του Ποινικού δικαστηρίου Ρόδου και δικαίωση μου και στο Πειθαρχικό Συμβούλιο (συγκροτείται από τρεις εφέτες και δύο στελέχη της αυτοδιοίκησης) της Αποκεντρωμενης Διοίκησης Αιγαίου!

Οι άνθρωποι που με ειρωνεύτηκαν, με συκοφαντησαν  και με πρόσβαλαν συστηματικά , με διαπόμπευσαν άδικα , δεν σεβάστηκαν το τεκμήριο της αθωότητας μου και επένδυσαν πολιτικά στον διωγμό μου δεν έχουν ζητήσει  μέχρι σήμερα ούτε μια ΣΥΓΝΩΜΗ!
Δείχνουν έτσι το  εμπαθεια τους για  το πρόσωπο μου,την ασέβεια τους απέναντι στους θεσμούς και την κοινή γνώμη  που με την σκευωρία  τους επιχείρησαν να παραπλανήσουν! 

Έχω δηλώσει κατ επανάληψη ότι έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη  που αποτελεί σταθερό πυλώνα για την κοινωνία μας και τον αξιακό της κώδικα .
Ευχαριστώ  όλους όσους με στήριξαν και με στηρίζουν  και ιδιαιτέρως την οικογένειά μου, τους συνεργάτες μου, τους φίλους μου   και τους άξιους δικηγόρους μου  Ευαγγελία Αρνιθενού και Στέλιο Αλεξανδρή. 

Ο αγώνας μου συνεχίζεται!


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 

Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακου Συνδυασμού" ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου 
Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. 
Αντιπρόεδρος Δ.Σ.  Κ.Π. ΑΔΕΔΥ 

ADVERTORIALS