Δείτε φωτογραφίες από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κω - Η επίσκεψη του Δημάρχου Κω στο κτήριο και οι δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ

Δείτε φωτογραφίες από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κω - Η επίσκεψη του Δημάρχου Κω στο κτήριο και οι δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ

Δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ παραχώρησε ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς το πρωί της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του 3ου Δημοτικού Σχολείου.

Ο Δήμαρχος Κω σημείωσε πως μετά την αρχική παρέμβαση που ξεκίνησε το καλοκαίρι στο σχολείο προέκυψαν ανάγκες για περαιτέρω εργασίες, με τον κ. Νικηταρά να σημειώνει χαρακτηριστικά ''δεν θέλαμε να κάνουμε πασάλειμμα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κω, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μια γενναία παρέμβαση, για ένα πιο ασφαλές σχολείο, το οποίο θα κοσμεί την περιοχή και θα τιμά την ιστορία για τουλάχιστον μισό αιώνα ακόμα''.

Ο χρόνος για την ολοκλήρωση των εργασιών δεν προσδιορίστηκε από τον Δήμαρχο Κω, μέχρι την ολοκλήρωση όμως των εργασιών τα παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου θα ξεκινήσουν τα μαθήματα τους (τα απογεύματα) στο κτήριο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κω, ενώ στη συνέχεια όταν θα έχουν ολοκληρωθεί κάποιες μικρές παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις φροντιστηρίου της περιοχής, θα μεταφερθούν εκεί έτσι ώστε να παρακολουθούν τα μαθήματα τους τις πρωινές ώρες (πατήστε εδώ για το σχετικό ρεπορτάζ).

Ο Δήμαρχος Κω στις δηλώσεις του ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς και μαθητές για την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί, σημειώνοντας πως από την πλευρά του Δήμου Κω προχωρούν οι διαδικασίες για να ξεκινήσει ο εργολάβος το επόμενο χρονικό διάστημα τις εργασίες που απαιτούνται, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το έργο και να επιστρέψουν τα παιδιά στο σχολείο τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την κατάσταση του σχολείου αυτή τη στιγμή αλλά και τις δηλώσεις του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά.

ADVERTORIALS