Εργατικό Κέντρο Β.Σ.Δ: Σύσκεψη τη Δευτέρα για την καλύτερη προετοιμασία της απεργίας στις 6 Απρίλη.

Εργατικό Κέντρο Β.Σ.Δ: Σύσκεψη τη Δευτέρα για την καλύτερη προετοιμασία της απεργίας στις 6 Απρίλη.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

'Εδρα: Κως-Πορφυρίου 21 ΤΚ 85300 Τηλ-Φαξ 2242022394 email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. fb: @ergatiko.kentro.bsd

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Το Εργατικό Κέντρο Β.Σ.Δ καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής, τα σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, την νεολαία, τους γυναικείους συλλόγους, τους μικρούς αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, σε σύσκεψη την Δευτέρα 28 Μάρτη στις 18:30 στην αίθουσα Γεν. Συνελεύσεων, Πορφυρίου 21, για την καλύτερη προετοιμασία της απεργίας στις 6 Απρίλη.

Όλοι μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με τη φτώχεια, την εξαθλίωση, τις δυσβάστακτες ανατιμήσεις στο πετρέλαιο, στο φυσικό αέριο, στη βενζίνη, στο ηλεκτρικό ρεύμα, στο ψωμί, στο σούπερ μάρκετ.

Η μάχη για την επιτυχία της πανεργατικής απεργίας μας αφορά όλους. Από κοινού να σπάσουμε τη «σιγή νεκροταφείου» που θέλουν να επιβάλουν η κυβέρνηση, η μεγάλη εργοδοσία και όλοι αυτοί που μας καλούν σήμερα για άλλη μια φορά να σκύψουμε το κεφάλι.

Στο επίκεντρο της απεργιακής μάχης βρίσκεται η εναντίωση στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που γεννά δεινά και στον δικό μας λαό, η εναντίωση στην εμπλοκή της χώρας σε αυτόν, καθώς μετατρέπει τη χώρα σε στόχαστρο των ιμπεριαλιστών και ταυτόχρονα «γδέρνει» το λαϊκό εισόδημα, η πάλη ενάντια στην ακρίβεια, με μέτρα ουσιαστικής στήριξης και το κυριότερο με υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων, με αυξήσεις στους μισθούς.

Τα προβλήματα δεν λύνονται με την υποταγή και τη σιωπή. Μόνη λύση η αγωνιστική, συλλογική, οργανωμένη διεκδίκηση.

Είναι η ώρα τα Εργατικά Σωματεία, οι Σύλλογοι, και οι φορείς του μαζικού λαϊκού κινήματος να πάρουμε στα χέρια μας την υπόθεση της υπεράσπισης της ζωής μας, βάζοντας μπροστά τις ανάγκες μας.

  • Καμιά εμπλοκή – καμιά συμμετοχή της χώρας μας στον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο.
  • Όλοι στον αγώνα ενάντια στην ακρίβεια και στην φοροληστεία, για την υπεράσπιση του εργατικού – λαϊκού εισοδήματος.
  • Για Συλλογικές Συμβάσεις με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΜΑΡΤΗ 18:30 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

25/03/22

ADVERTORIALS