Χ. Κόκκινος: Αυξάνονται οι "στρατιές" ειδικών συμβούλων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Χ. Κόκκινος: Αυξάνονται οι "στρατιές" ειδικών συμβούλων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"
          ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


"Στρατιές" ειδικών συμβούλων μόνο... με "φυσική καταλληλοτητα και υγεία " για την ακατάλληλη Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου!

Οι   "στρατιές" ειδικών συμβούλων  του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γ.  Χατζημάρκου αυξάνονται  με ταχύτατους  ρυθμούς!

Το προκλητικό  της υπόθεσης είναι ότι η ακατάλληλη- για την επίλυση  των προβλημάτων του τόπου μας - Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου ζητά στα προσόντα της προκήρυξης συμβούλων ... "φυσική καταλληλότητα και υγεία" !!!
Με αυτό τον τρόπο δεν δίνει τη δυνατότητα σε όσους διαθέτουν τα υπόλοιπα προσόντα που απαιτούνται, να συμμετάσχουν στη διαδικασία   στην οποία η πρόσληψη πραγματοποιείται  τελικα  με απόφαση του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου!

Ο όρος  "φυσική καταλληλοτητα και υγεία " εμποδίζει ΑΜΕΑ και άτομα που αντιμετωπίζουν ζητήματα με την υγεία τους να συμμετάσχουν στη διαδικασία. Δημιουργεί ερωτήματα για "φωτογραφικες" προκηρύξεις - προσλήψεις  και δεν σέβεται την ανθρώπινα δικαιώματα, τις ίσες ευκαιρίες και τις ανθρώπινες αξίες!

Στην Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου των ρουσφετιών  σε "ημετερους" και της ατομικής προβολής με δημόσιο χρήμα, η  αξιοκρατία και  η ισονομια... " έχει πάει περίπατο"!


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

-Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακου Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ"
-Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου
-Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ

ADVERTORIALS