Επαρχείο Κω: Ενέργειες Επάρχου για να δοθεί λύση στο πρόβλημα έλλειψης κλιμακίου, στις Δημοτικές Ενότητες του νησιού, για τη διενέργεια rapid test στη σχολική κοινότητα

Επαρχείο  Κω:  Ενέργειες Επάρχου για να δοθεί λύση στο πρόβλημα έλλειψης κλιμακίου, στις Δημοτικές  Ενότητες του νησιού, για τη διενέργεια rapid test στη σχολική κοινότητα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την αποχή των μαθητών των Δημοτικών σχολείων Αντιμάχειας και Καρδάμαινας αλλά τις διαμαρτυρίες και άλλων συλλόγων σχολείων των Δημοτικών Κοινοτήτων του νησιού μας, ο Έπαρχος Κω - Νισύρου Ιωάννης Καμπανής, απεύθυνε για πολλοστή φορά, αίτημα στον ΕΟΔΥ με αριθ. πρωτ. 1373/15-02-2022, για την άμεση πρόσληψη νοσηλευτριών/τών στο κλιμάκιο ΚΟΜΥ Κω.

Ο  Έπαρχος Κω - Νισύρου, προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω, πρότεινε στην 2η ΥΠΕ, όπου ανήκουν όλα τα περιφερειακά ιατρεία, να δώσει εντολή στους αγροτικούς ιατρούς που υπηρετούν σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, να διενεργούν δωρεάν rapid tests, όπως άλλωστε συμβαίνει ανά την Ελλάδα.

Τέλος  ο Έπαρχος  θεωρεί αναγκαία  την ενεργοποίηση των περιφερειακών ιατρείων για την διενέργεια rapid tests, γιατί πιστεύει ότι η όποια καλύτερη στελέχωση της ΚΟΜΥ στο νησί της Κω δεν θα  μπορέσει ν’ ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες.

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS