Δύναμη Αλλαγής: Ο Πρόεδρος του Πυλίου δεν θεωρείται πλέον μέλος της παράταξης μας - Ο κ. Κεφαλιανός ακυρώνει τον εαυτό του

Δύναμη Αλλαγής: Ο Πρόεδρος του Πυλίου δεν θεωρείται πλέον μέλος της παράταξης μας - Ο κ. Κεφαλιανός ακυρώνει τον εαυτό του

‘’ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ.

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ –Κως 2023 εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

‘’ Το Σάββατο, στις 12.00 το μεσημέρι, δεχτήκαμε τηλεφώνημα από τον Πρόεδρο της Κοινότητητας Πυλίου που μας ενημέρωνε ότι σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο Ασφενδιού θα απέστελλαν κοινή επιστολή στον Δήμαρχο και τους επικεφαλής των παρατάξεων ζητώντας συνάντηση και ενημέρωση για το θέμα παραχώρησης του ακινήτου που είχε χωροθετηθεί το αθλητικό κέντρο Δικαίου, αλλά και την παντελή αγνόηση των Κοινοτήτων στο θέμα αυτό.

Τονίσαμε στον Πρόεδρο ότι για εμάς ο ρόλος και ο λόγος των Κοινοτήτων είναι κυρίαρχος στα θέματα που αφορούν την περιοχή τους και ότι θα είμαστε παρόντες σε όποια συνάντηση και όποτε επιλεγεί.

Στις 15.00 παραλάβαμε στο email μας την επιστολή που οι δύο Πρόεδροι συμφώνησαν και την οποία απέστειλε η Αντιπρόεδρος του Πυλίου μετά από παράκληση του κ. Κεφαλιανού.

Δεν πέρασαν πολλές ώρες και ο κ. Κεφαλιανός ακυρώνει τον εαυτό του με κείμενο που δημοσίευσε λέγοντας ότι δεν υπέγραψε την πρώτη κοινή επιστολή.

Η αυτοεκτίμηση που οφείλει να έχει ο καθένας είναι προσωπική του υπόθεση, όπως προσωπική του υπόθεση και υποχρέωση είναι η διαφύλαξη της αξιοπιστίας του.

Ο πρόεδρος του Πυλίου δε φρόντισε να διαφυλάξει τον εαυτό του, αλλά προχώρησε με τη δεύτερη επιστολή του και σε αναφορές που όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση με την παράταξη με την οποία εκλέχτηκε και βέβαια δεν διαφυλάττουν το κύρος των θεσμών που πρέπει να υπηρετεί.

Τέτοιου είδους συμπεριφορές και πρακτικές, όπως του κ. Κεφαλιανού, δεν έχουν καμιά σχέση με τις αρχές της ΔΥΝΑΜΗΣ-ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΩΣ2023 και έτσι ΔΕΝ θεωρείται πλέον μέλος της παράταξης μας.”

ADVERTORIALS