Συνάντηση Υψηλάντη με Γκάγκα & Ροϊλό για τα προβλήματα Υγείας της Δωδεκανήσου

Συνάντηση Υψηλάντη με Γκάγκα & Ροϊλό για τα προβλήματα Υγείας της Δωδεκανήσου

Τα προβλήματα Υγείας της Δωδεκανήσου στη συνάντηση του βουλευτή κ. Βασίλη Α. Υψηλάντη με την κ. Μ. Γκάγκα Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας και τον κ. Χ. Ροϊλό Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου.

 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής κ. Βασίλειος – Νικόλαος Α. Υψηλάντης συναντήθηκε σήμερα με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα με την οποία ασχολήθηκε με τα εκκρεμή ζητήματα των Μονάδων Υγείας της Δωδεκανήσου.

Για το Νοσοκομείο της Ρόδου ο βουλευτής ζήτησε την πρόσληψη Νοσηλευτικού προσωπικού καθώς επίσης και την κάλυψη θέσης ιατρού Εντατικολόγου και ρευματολόγου.

Για το Νοσοκομείο της Κω, την κάλυψη θέσεων ουρολόγου, παθολόγου και παιδιάτρου ενώ ενημερώθηκε για τη λειτουργία δύο καρδιολόγων με μπλοκάκι.

Ζήτησε επίσης την τακτοποίηση των ζητημάτων που έχουν προκύψει στα Κέντρα Υγείας της Πάτμου και στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου.

Τα θέματα αυτά τέθηκαν και κατά τη συνάντηση που είχε ο βουλευτής με τον Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστο Ροϊλό.

Τέλος ο κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης ενημερώθηκε για την πανελλαδική προκήρυξη των τεσσάρων χιλιάδων ( 4000) νοσηλευτών και των επτακοσίων ( 700 ) ιατρών καθώς επίσης και για τα εγκαίνια της Μονάδας παραγωγής οξυγόνου στο Νοσοκομείο της Κω, την 1η Μαρτίου 2022, δωρεά της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε του κ. Γιαννακόπουλου.

6ξρυτηδσφ.png

Με την κ. Γκάγκα

ιτυξφγψω.png

Με τον κ. Ροϊλο