Ανακοίνωση του Ι. Παππά για την Μεταγραφή των σχεδίων Πόλεως Κω και Μαστιχαριού

Ανακοίνωση του Ι. Παππά για την Μεταγραφή των σχεδίων Πόλεως Κω και Μαστιχαριού

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Βουλευτή Δωδεκανήσου της ΝΔ Ιωάννη Παππά.


Μεταγραφή των σχεδίων Πόλεως Κω και Μαστιχαριού - Καθοριστική η συμβολή του Ιωάννη Παππά.

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για ένα ζήτημα που ταλάνιζε για περισσότερα από 30 χρόνια το νησί και τους φορείς της Κω και δεν είναι άλλο από την Μεταγραφή των σχεδίων Πόλεως Κω και Μαστιχαριού.

Τοποθετώντας σε προτεραιότητα την ασφάλεια των συναλλαγών του Κτηματολογίου Κω- Λέρου και προκειμένου να επιλυθούν τα χρόνια προβλήματα στέγασης και να καταστεί εφικτή η αξιολόγηση ή η εκμετάλλευση των ακινήτων, με σκοπό την οικονομική ανάπτυξη, ο Δήμαρχος Κω κύριος Θεοδόσης Νικηταράς, ο Αντιδήμαρχος και πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω, κύριος Παναγιώτης Αβρίθης, ο νυν Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω, κύριος Εμμανουήλ Χατζηάμαλλος, υπέγραψαν την προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Κω και Υπουργείου Δικαιοσύνης, παρουσία του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά. Από πλευράς του Υπουργείου Δικαιοσύνης, την σύμβαση υπέγραψε η Υπηρεσιακή Γραμματέας, κυρία Βίκυ Γιαβή.

Σημαντικό να σημειωθεί είναι το γεγονός, πως ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, από την πρώτη στιγμή συνέβαλε θετικά στην πορεία εκκίνησης της εν λόγω διαδικασίας, πραγματοποιώντας συσκέψεις και επαφές με τους εμπλεκόμενους φορείς, για την ανάδειξη της σημασίας του θέματος αλλά και την εκκίνηση των διαδικασιών.

Με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Κω και Υπουργείου Δικαιοσύνης, ξεκινάνε τις απαραίτητες διαδικασίες, για την μεταγραφή των σχεδίων Πόλεως Κω και Μαστιχαριού, η οποία ενέργεια θα δώσει λύση σε ένα ζήτημα, για το οποίο δεν είχε βρεθεί λύση εδώ και 30 χρόνια.

ADVERTORIALS