Νομαρχιακή Επιτροπή ΚΙΝΑΛ: Ευχαριστούμε τις εκατοντάδες χιλιάδες που προσήλθαν στις κάλπες και έδωσαν μήνυμα ενότητας για το χώρο και ελπίδας στη χώρα μας

Νομαρχιακή Επιτροπή ΚΙΝΑΛ: Ευχαριστούμε τις εκατοντάδες χιλιάδες που προσήλθαν στις κάλπες και έδωσαν μήνυμα ενότητας για το χώρο και ελπίδας στη χώρα μας

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 5 και 12 Δεκεμβρίου οι φίλοι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ συμμετείχαν δυναμικά στις εσωκομματικές μας εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου του Κινήματος.

Κοινά αποδεκτό το συμπέρασμα όλων πως οι διαδικασίες διεξαγωγής των εκλογών, αλλά και το πολιτικό ήθος όλων των υποψηφίων μας τις ανήγαγε σε γιορτή της Δημοκρατίας!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις εκατοντάδες χιλιάδες που προσήλθαν στις κάλπες και έδωσαν μήνυμα ενότητας για το χώρο  και ελπίδας στη χώρα μας για τη δοκιμασία  που βιώνουμε καθημερινά.

Να ευχαριστήσουμε, καθένα και κάθε μία ξεχωριστά όλους τους εθελοντές, τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, τους δικαστικούς αντιπροσώπους και όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, σε όλα τα νησιά του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου!

Να ευχηθούμε στον νέο μας Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη καλή επιτυχία και δύναμη στα νέα του καθήκοντα, πάντα με το βλέμμα στραμμένο στον Ελληνικό Λαό, και εν μέσω πανδημίας να υπογραμμίσουμε ότι ως παράταξη δεν θα σταματήσουμε να επαναλαμβάνουμε το αυτονόητο το οποίο δείχνει τις σαφείς προθέσεις του Προέδρου : «Η προστασία της ανθρώπινης ζωής υπερβαίνει οποιοδήποτε πολιτικό κόστος»!

                                               (Νίκος Ανδρουλάκης)».

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΒΣΔ

                 

ADVERTORIALS