Οραμα + Δράση: Ο κύριος Νικηταράς οφείλει να ζητήσει συγνώμη για τον ευτελισμό του δημοτικού συμβουλίου

Οραμα + Δράση: Ο κύριος Νικηταράς οφείλει να ζητήσει συγνώμη για τον ευτελισμό του δημοτικού συμβουλίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΑΜΑ + ΔΡΑΣΗ

Ο Κύριος Νικηταράς οφείλει να ζητήσει συγνώμη για τον ευτελισμό του δημοτικού συμβουλίου.

Είχαν στα χέρια τους όλα τα εργαλεία και δεν τα αξιοποίησαν.

Κρύβονται πίσω από την «απάντηση» της Αποκεντρωμένης και ζητωκραυγάζουν.

Αυτά που επικαλείται η Αποκεντρωμένη είναι από ελλιπή, ανακόλουθα έως και τραγικά. Δεν πείθουν ούτε παιδί του νηπιαγωγείου.

Καλύπτεται δε πίσω από τα στενά χρονικά περιθώρια αφού η διαδικασία της προσφυγής δεν προλαβαίνει να υλοποιηθεί μέχρι τις 2 Ιανουαρίου που θα ξαναεκλέξουμε προεδρείο…

Στο δια ταύτα:

Όλες οι συνεδριάσεις που έγιναν στην Αντιμάχεια επί πανδημίας συνοδεύονταν από την απόφαση των 2/3 των μελών του δημοτικού συμβουλίου.

ΜΟΝΟ η επίμαχη δεν την χρειάζονταν ακριβώς γιατί παρέλειψαν να την λάβουν!

Η μικτή συνεδρίαση ήταν «μια χαρά» για την Αποκεντρωμένη αφού δεν ψήφισαν οι με τηλεδιάσκεψη 20 δημοτικοί σύμβουλοι. Γιατί – λέει- αν ψήφιζαν θα ήταν μη σύννομη η διαδικασία λόγω της εκ του νόμου μυστικής ψηφοφορίας.

Είπαμε εμείς κάτι διαφορετικό;

Τότε κυρίες και κύριοι της δημοτικής αρχής πως στις 21/5/2021 εξελέγη, μετά την απώλεια του αγαπημένου μας Νικολάου Ζερβού, η κυρία Τελλή ως γραμματέας με τηλεδιάσκεψη; Που ήταν τότε η μυστική ψηφοφορία;;

Πως τώρα αντιφάσκει η Αποκεντρωμένη για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα;

Πότε και ποια τελικά εκλογή ήταν νόμιμη;; Μάλλον και οι δύο για τον ακριβώς αντίθετο λόγο! Μη σας χαλάσει και το χατίρι…

Παρεμπιπτόντως η εκλογή της κας Τελλή έγινε στις 21/5/2021 και όχι το 2019 που γράφετε στην απόφαση που αναρτήσατε στο διαύγεια.

Τέλος μπορείτε να επαίρεστε που καταφέρατε να εκλέξετε πρόεδρο και γραμματέα για 40 μέρες και με 13 (ούτε οι δικοί σας δεν ψήφισαν!)από τους 33 δημοτικούς συμβούλους.

Και μην παραλείψετε να ζητήσετε συγνώμη από τα μέλη της επιτροπής διαβούλευσης για την υποχρεωτική εκ του νόμου συνεδρίαση που ακυρώσατε!

Για την ακύρωση αυτή δελτίο τύπου γιατί στα αλήθεια δεν εκδώσατε:; Μήπως γιατί δεν έπρεπε να καταλάβουν οι πολίτες ότι δεν είχατε πρόεδρο να προεδρεύει αφού τον παραιτήσατε πριν την ώρα του και μετά την έκδοση της πρόσκλησης;;   

Είστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ADVERTORIALS