Ο Δήμαρχος Κω προχωρά σε αναδιάταξη των δυνάμεων της δημοτικής αρχής

Ο Δήμαρχος Κω προχωρά σε αναδιάταξη των δυνάμεων της δημοτικής αρχής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την παραίτηση όλων των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων με την παράταξη «Ισχυρή Κως» από τις θέσεις ευθύνης που κατέχουν, δηλαδή Προέδρου και Γραμματέα Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχων και Προέδρων Οργανισμών και Επιχειρήσεων του Δήμου, ζήτησε και έλαβε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς.

Ο Δήμαρχος Κω προχωρά σε αναδιάταξη των δυνάμεων της δημοτικής αρχής, προκειμένου να προωθηθεί με ταχύτερους ρυθμούς το έργο της, έως την ολοκλήρωση της δημοτικής περιόδου.

Στην επιστολή προς τους δημοτικούς συμβούλους ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς αναφέρει:

«Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Συμπληρώνοντας ήδη δύο χρόνια ως δημοτική αρχή και εν μέσω των πρωτόγνωρων δυσκολιών που επέφερε η πανδημία, μπορώ αβίαστα να πω ότι σταθήκαμε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπατριώτες μας, υπηρετώντας τον τόπο με σεβασμό, προσηλωμένοι στους στόχους μας και έχοντας ήδη βάλει στέρεες βάσεις για το μέλλον.

Είναι γνωστό ότι οι δημαιρεσίες που είχαν ορισθεί με εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών για τις 7 Νοεμβρίου, μετατέθηκαν τελευταία στιγμή χρονικά για τις 2 Ιανουαρίου 2022.

Ο σχεδιασμός όμως που έχω κάνει για το υπόλοιπο της τρέχουσας θητείας μας, δεν μπορεί να περιμένει.

Προκειμένου να επαναδιατάξουμε τις δυνάμεις μας με σημείο αναφοράς την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία μας, αλλά και την πιθανή αξιοποίηση σας σε νέες θέσεις ευθύνης, σας ζητώ να υποβάλλετε σήμερα τις παραιτήσεις σας από τα καθήκοντα που σας ανέθεσα ως αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι σύμβουλοι, καθώς και από αυτά που σας ανατέθηκαν με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ως Προέδρων Νομικών Προσώπων.

Οι παραιτήσεις των αντιδημάρχων και των εντεταλμένων συμβούλων υποβάλλονται σε εμένα.

Οι παραιτήσεις του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των Προέδρων των Νομικών Προσώπων υποβάλλονται στο Δημοτικό Συμβούλιο.»

Της παραίτησης όλων των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων ακολουθεί, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή Προέδρου και Γραμματέα, μετά από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος Δημοτικού Συμβούλου στις δημοτικές εκλογές του 2019 κ. Παναγιώτη Αβρίθη.

Γραφείο Τύπου 

ADVERTORIALS