ΔΑΥΙΔ ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ: Ο κ.Νικηταράς θολώνει σκόπιμα τα νερά για την υπόθεση των Θερμών- Όλα γίνονται για να δαπανηθούν πόροι του Δήμου μέσω του Αναπτυξιακού Οργανισμού.

ΔΑΥΙΔ ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ: Ο κ.Νικηταράς θολώνει σκόπιμα τα νερά για την υπόθεση των Θερμών- Όλα γίνονται για να δαπανηθούν πόροι του Δήμου μέσω του Αναπτυξιακού Οργανισμού.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

ΔΑΥΙΔ ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ:  ‘’ Ο κ.Νικηταράς θολώνει σκόπιμα τα νερά για την υπόθεση των Θερμών. Όλα γίνονται για να δαπανηθούν πόροι του Δήμου μέσω του Αναπτυξιακού Οργανισμού.’’

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ κ. Δαυίδ Γερασκλής 2023 έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Η απάντηση και το Δελτίο Τύπου του κ.Νικηταρά για τα Θερμά, επιβεβαίωσε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος  δεν έχει συναντηθεί ποτέ με την αλήθεια.

Τι μας λέει ο κ.Νικηταράς; Ότι σε αυτόν οφείλεται η αναγνώριση των Θερμών ως πιστοποιημένης ιαματικής πηγής.

Και ποιες είναι οι ενέργειες του;

Μια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου όταν ήταν και ο ίδιος δημοτικός σύμβουλος (την οποία ψήφισαν και όλοι οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι), μία αίτηση που έγινε από τις υπηρεσίες του δήμου και ο φάκελος που ήταν ελλιπέστατος και απαιτήθηκαν τοπογραφικά, μελέτες τεχνικών χαρακτηριστικών και στοιχεία που βέβαια όλα έγιναν από τη δημοτική αρχή Κυρίτση σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Δήμων Ιαματικών Πηγών.

Ο κ.Νικηταράς όμως σκόπιμα θολώνει τα νερά αφού γνωρίζει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα στα Θερμά ενώ και ο ίδιος δεν παρουσίασε κανένα σχέδιο.

Απλά το μόνο που θέλουν είναι να δαπανήσουν χρήματα μέσω του αναπτυξιακού οργανισμού και με τη μέθοδο των προγραμματικών συμβάσεων.
Επιβεβαιώνεται έτσι ότι ο αναπτυξιακός οργανισμός που δημιούργησε ο κ.Νικηταράς αποτελεί ένα μέσο κατασπατάλησης πόρων του Δήμου.

Όλα όμως ελέγχονται’’.

 

ADVERTORIALS