Δήμος Κω: Η αλήθεια για τα ΘΕΡΜΑ - Η δημοτική αρχή Νικηταρά ανοίγει δρόμους για το μέλλον, η μιζέρια του παρελθόντος αφορά μόνο τους εκφραστές της

Δήμος Κω: Η αλήθεια για τα ΘΕΡΜΑ - Η δημοτική αρχή Νικηταρά ανοίγει δρόμους για το μέλλον, η μιζέρια του παρελθόντος αφορά μόνο τους εκφραστές της

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Η δημοτική αρχή Νικηταρά ανοίγει δρόμους για το μέλλον, η μιζέρια του παρελθόντος αφορά μόνο τους εκφραστές της

Είναι κατανοητό ότι οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής προκαλούν εκνευρισμό στον κ. Κυρίτση.

Δεν το αντέχει αν και ασχολείται πάνω από 20 χρόνια με τα δημοτικά θέματα.

Όμως πάει πολύ να εκδίδει αστήρικτες και αστείες ανακοινώσεις για τη σοβαρή υπόθεση αξιοποίησης της Ιαματικής πηγής στα ΘΕΡΜΑ, αυτός που σε πέντε χρόνια συμπλήρωσε μόνο ένα χαρτί στο φάκελο, που είχε κατατεθεί ήδη για την πιστοποίηση της πηγής από το 2013, ενώ ακόμα και αυτό το έκανε ενάμιση χρόνο μετά που του ζητήθηκε από το Υπουργείο.

Η αλήθεια είναι άλλη και πρέπει να την γνωρίζουν οι συνδημότες μας.

Στις 18-6-2012 εγκρίθηκε, με την με αριθμό. 279/2012 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Κω, η παραλαβή της Ειδικής Τεχνικογεωλογικής Μελέτης για την περιοχή «Εμπρός θέρμη» Δήμου Κω.

Στις 8-2-2013 εγκρίθηκε, με την με αρθ. 14/2013 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Κω, η υποβολή φακέλου προς την αρμόδια Διεύθυνση του ΕΟΤ, για αναγνώριση του Φυσικού Πόρου της πηγής «Εμπρός Θέρμη» του Δήμου Κω και καταχώρησή του στο αντίστοιχο Μητρώο του ΕΟΤ.

Στις 14-2-2013, με το με Α.Π.: 5017/2013 έγγραφο Δήμου Κω, διαβιβάστηκε στο Τμήμα Ιαματικών Πηγών του ΕΟΤ, αίτηση αναγνώρισης του Φυσικού Πόρου, συνοδευόμενη από πλήρη φάκελο στοιχείων σε συμβατική και ψηφιακή μορφή σε τρία αντίγραφα.

Στις 14-02-2018 δημοσιεύεταιστο ΦΕΚ 450Β η Αναγνώριση του φυσικού πόρου «Πηγή Εμπρός Θέρμη» Αγίου Φωκά Δήμου Κω, ως ιαματικού.

Αυτή είναι λοιπόν η αδιαμφισβήτητη αλήθεια.

Οι συνδημότες μας βλέπουν συνεχώς την ανάγκη του να απολογηθεί για το παρελθόν του.

Την κακή υστεροφημία του όμως την καθόρισε ο ίδιος, στα χρόνια της αδράνειας και της καλοπέρασης.

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS