Όραμα + Δράση: «…επικαλείται, χωρίς καμιάν αναστολή, αποφάσεις που δεν έλαβε ποτέ!»

Όραμα + Δράση: «…επικαλείται, χωρίς καμιάν αναστολή, αποφάσεις που δεν έλαβε ποτέ!»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Όραμα + Δράση

«…επικαλείται, χωρίς καμιάν αναστολή, αποφάσεις που δεν έλαβε ποτέ!»

Σε απαντητικό δελτίο τύπου της 28ης Αυγούστου που πραγματευόταν το φιάσκο – άθλο «νέο νοσκοκομείο» του κυρίου Νικηταρά του ζητήσαμε το εξής απλό:

να κοινοποιήσει στην Κωακή κοινωνία την απόφαση με την οποία ο δήμος της Κω διεκδίκησε την παραχώρηση των 28,5 στρεμμάτων στο Λινοπότη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Να αποδείξει δηλαδή σε σας αγαπητοί μας συνδημότες ότι δεν λέει ψέματα!

Στο ίδιο δελτίο αναφέραμε:

«Ο κύριος Νικηταράς ξεπέρασε και τον άθλο του!

Στην ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης του τόπου θα μείνει ως εκείνος που λαμβάνει «αποφάσεις» ή για να τις ανακαλέσει ή για να μην τις υλοποιήσει ποτέ.»

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες ο κύριος Νικηταράς θα μείνει πραγματικά στην ιστορία όχι μόνο ως εκείνος που λαμβάνει «αποφάσεις» για να τις ανακαλέσει ή να μην τις υλοποιήσει ποτέ αλλά και εκείνος που επικαλείται χωρίς καμιάν αναστολή αποφάσεις που δεν έλαβε ποτέ!

Ισχυρίστηκε λοιπόν αυτολεξεί: «Το 2020, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ζητήθηκε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης η παραχώρηση 28.5 στρεμμάτων στο Λινοπότι, για την ανέγερση νέου νοσοκομείου» .

Είχαμε δηλώσει ότι προκειμένου να τον βοηθήσουμε να κατανοήσει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει θα συνεχίσουμε τον ιδιότυπο διάλογο βήμα – βήμα.

Προφανώς ο κύριος Νικηταράς φοβάται το διάλογο, φοβάται τις αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν στο επόμενο βήμα και κυρίως φοβάται τα ίδια του τα ψέματα.

Πέρασαν μέρες… απορία ψάλτου βηξ.

Ο δρόμος της αλήθειας είναι άγνωστος για τον φοβικό κύριο Νικηταρά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

ADVERTORIALS