Όραμα + Δράση: Αφού δεν υπάρχει δημοτική αρχή, ελπίζουμε πως υπάρχει εισαγγελική αρχή, πριν να είναι πολύ αργά για δάκρυα

Όραμα + Δράση: Αφού δεν υπάρχει δημοτική αρχή, ελπίζουμε πως υπάρχει εισαγγελική αρχή, πριν να είναι πολύ αργά για δάκρυα

Διαβάζουμε και τρίβουμε τα μάτια μας!

  • Η σύμβαση αυτής της μίσθωσης  έληγε  στις αρχές του 2020.
  • Τότε, γίνεται έγκαιρα η καινούρια διαγωνιστική διαδικασία από τη νέα δημοτική αρχή, όπως προέβλεπε η νομοθεσία.

Αυτά μεταξύ της όψιμης κοκορομαχίας Κυρίτση – Νικηταρά αναφέρει το σημερινό δελτίο τύπου του κυρίου Νικηταρά για τη «στέγαση» του 4ου Νηπιαγωγείου Κω.

Αν αυτά που λέει ο κύριος Νικηταράς (που λέει πάντα την αλήθεια) έχουν δόση αλήθειας οφείλει για λογαριασμό του δήμου Κω να παρουσιάσει ΕΓΚΑΙΡΑ τα παρακάτω:

Α) την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του 2020.

Β) την απόφαση της οικονομικής επιτροπής για τους όρους της προκήρυξης του 2020.

Γ)το πρακτικό της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού του 2020.

Δ)την απόφαση της οικονομικής επιτροπής περί έγκρισης του πρακτικού του 2020.

Και τέλος πάντων να μας πει σε ποια εφημερίδα γενικώς και αορίστως δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για τη στέγαση του 4ου Νηπιαγωγείου το 2020.

Στις 2 Μαρτίου του 2022 (όχι του 2020) η επικεφαλής μας παρεμβαίνει με το παρακάτω κείμενο που παραθέτουμε αυτούσιο απευθυνόμενη και στην εισαγγελική αρχή!

(επισημαίνουμε ότι τα στοιχεία αφορούν στην ημερομηνία της παρέμβασης της Ιωάννας και ότι μέχρι και σήμερα το 4ο λειτουργεί χωρίς συμβόλαιο)

«Ιωάννα Ρούφα : Τέσσερις σχολικές μονάδες στον «αέρα» με ευθύνη μιας ανύπαρκτης και επικίνδυνης δημοτικής αρχής

Παιδιά ειδικής αγωγής και νήπια φοιτούν στο πουθενά…

Τέσσερις σχολικές μονάδες στον «αέρα» με ευθύνη μιας ανύπαρκτης και επικίνδυνης δημοτικής αρχής:

α)Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και

β)Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) που στεγάζονται στο κτήριο ιδιοκτησίας ΒΑΚΟΥΦ η σύμβαση των οποίων -μετά από παράταση ενός έτους -έληξε από τον Ιανουάριο του 2020! Εδώ και 2 χρόνια και 2 μήνες!

γ) 4ο Νηπιαγωγείο Κω που στεγάζεται σε κτήριο ιδιοκτησίας κ. Τουλαντά Νικολάου του οποίου η σύμβαση έχει λήξει επίσης- μετά από παράταση ενός έτους- από τον Ιανουάριο του 2020!

Επίσης εδώ και 2 χρόνια και δύο μήνες!

δ)Νηπιαγωγείο Ζηπαρίου που μισθώθηκε επί επαρχίας Κυπραίου και για πρώτη φορά βρέθηκε εκτός συμβολαίου το οποίο έληξε τον Οκτώβριο του 2021!

Παιδιά ειδικής αγωγής και νήπια φοιτούν στο πουθενά… Σε κτήρια χωρίς κανένα νομιμοποιητικό έγγραφο και χωρίς καμιά απολύτως ασφάλεια. Σε κτήρια στα οποία ο δήμος δεν έχει καμιά απολύτως νόμιμη δικαιοδοσία πάνω από δύο χρόνια!

Γιατί δεν μπορούν να πράξουν τα αυτονόητα, γιατί πέρα βρέχει, γιατί δεν μπορούν αντιληφθούν τους κινδύνους που απειλούνται και τη στοιχειώδη ευθύνη τους!

Γιατί τα παιδία παίζει. Γιατί περισσεύει η αναλγησία και ο ακόρεστος πολιτικός ναρκισσισμός τους…

Δεν προκάμνουν από τις φωτογραφίες και προκαλούν με τα ψέματα και τις δηλώσεις περί «έργων» στο κτήριο του ΒΑΚΟΥΦ με το οποίο δεν υφίσταται μισθωτική σχέση από το 2019! Κλινική περίπτωση παραλογισμού!

Τα είπαμε, τα φωνάξαμε, ψηφίσαμε, ξαναψηφίσαμε για μισθώσεις με δημοπρασία. Δεν ιδρώνει το αυτί τους!

Αφού δεν υπάρχει δημοτική αρχή, ελπίζουμε πως υπάρχει εισαγγελική αρχή, πριν να είναι πολύ αργά για δάκρυα.»

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ