Όραμα + Δράση για ΔΙΙΚ: Αυτό που συνυπέγραψαν οι κύριοι Νικηταράς - Παυλίδης δεν ήταν σύμβαση, ήταν μνημόνιο… Σε ποιον σκουπιδοτενεκέ το πετάξατε;

Όραμα + Δράση για ΔΙΙΚ: Αυτό που συνυπέγραψαν οι κύριοι Νικηταράς - Παυλίδης δεν ήταν σύμβαση, ήταν μνημόνιο… Σε ποιον σκουπιδοτενεκέ το πετάξατε;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Όραμα + Δράση

Δεν ήταν σύμβαση, ήταν μνημόνιο… Σε ποιον σκουπιδοτενεκέ το πετάξατε;

Με αφορμή την «απάντηση» του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Κω στην επικεφαλής μας σχετικά με την «υπογραφή» προγραμματικής σύμβασης ποσού 254.200 ευρώ με το ΔΙΙΚ:

Τους είπαμε και το κατάλαβαν(;;;) ότι δεν μπορεί ένας δήμαρχος μια μέρα, που ενδείκνυται επικοινωνιακά, να λέει ότι υπέγραψε μια σύμβαση χωρίς τις απαραίτητες εγκρίσεις και αποφάσεις.

Ζητήσαμε τις μελέτες, την έγκριση των μελετών, την απόφαση για την έγκριση της προγραμματικής σύμβασης και την απόφαση εξουσιοδότησης του κυρίου Νικηταρά για την υπογραφή της σύμβασης.

Μας «απάντησε» ο κύριος Καλούδης- όχι στην πρώτη επιστολή μας αλλά στη δεύτερη - ότι τίποτα από αυτά δεν υπάρχει!

Ο κύριος Καλούδης μέσα από τα άναρχα και ασαφή που περιγράφει λέει και μια αλήθεια, ίσως τη μοναδική αλήθεια: από τις 24 Οκτωβρίου του 2019 που ελήφθη η «πολιτική απόφαση» τίποτα δεν προχώρησε.

Γιατί αυτή η δημοτική αρχή με δελτία τύπου και φωτογραφίες τα προχωρά όλα!

Διαπράττει όμως συναπτά ατοπήματα για να καλύψει τον πολιτικό αμοραλισμό του κυρίου Νικηταρά:

Διαψεύδει το γραφείο τύπου του δήμου καθώς και τα τοπικά ΜΜΕ.

Παραθέτουμε ενδεικτικά ρεπορτάζ από την έγκριτη kosnews:

«Στις 5 Αυγούστου 2021, στο Ιπποκράτειο Μέλαθρο, υπεγράφη Σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Κω κ. Θεοδοσίου Νικηταρά και του Προέδρου του ΔΙΙΚ κ. Αριστοτέλη Α. Παυλίδη, με βάση την οποία ενισχύεται το Ιπποκράτειο Ίδρυμα με το ποσό των 254.200 ευρώ προκειμένου να εκτελεστούν επεμβάσεις αναβάθμισης του Μελάθρου και αναπλάσεως του περιβάλλοντος χώρου.

Ο Πρόεδρος του ΔΙΙΚ ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννη Καλλούδη καθώς και τα στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, για την εκπόνηση των σχετικών μελετών.»

Ο Κύριος Καλούδης μας είπε ότι αυτό που συνυπέγραψαν οι κύριοι Νικηταράς - Παυλίδης δεν ήταν προγραμματική σύμβαση αφού τέτοια δεν μπορούσαν να υπογράψουν όπως τους απέδειξε η Ιωάννα αλλά μνημόνιο συνεργασίας!

Σταματήστε επιτέλους να συμπεριφέρεστε σαν να απευθύνεστε σε ανόητους και αδαείς πολίτες.

Σταματήστε τα ψέματα και δείξτε μας αν έχετε τη στοιχειώδη ευθιξία αυτό το «μνημόνιο συνεργασίας» για να δούμε το φυσικό και οικονομικό αντικείμενο του… Είναι άλλα αυτά τα 254 χιλιάδες ευρώ;

Να ξαναρωτήσουμε μήπως με ποιαν απόφαση δημοτικού συμβουλίου και με ποια εξουσιοδότηση υπεγράφη αυτό το μνημόνιο;

Ή μήπως, πιο σωστά, να ρωτήσουμε σε ποιο σκουπιδοτενεκέ το πετάξατε;

Έχετε καταλάβει ότι οι «απαντήσεις» σας προκαλούν άλλοτε θλίψη και άλλοτε τον γέλωτα;

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

ADVERTORIALS