Επαρχείο Κω - Νισύρου: Σε εξέλιξη το μεγαλύτερο έργο οδοφωτισμού του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Κω

Επαρχείο Κω - Νισύρου: Σε εξέλιξη το μεγαλύτερο έργο οδοφωτισμού του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Κω

Σας γνωρίζουμε ότι ξεκίνησε και βρίσκεται σε εξέλιξη το μεγαλύτερο έργο οδοφωτισμού του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Κω «Επέκταση και αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού Επαρχιακού Οδικού Δικτύου νήσου Κω».

Οι πρώτες περιοχές επέμβασης είναι τα οδικά τμήματα Κύκλος Αεροδρομίου - Καρδάμαινα, Κύκλος Αεροδρομίου - Φυτώριο Κεφάλου και Κύκλος Αντιμάχειας -Μαστιχάρι.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επαναδιαγράμμιση οδοστρώματος και η τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης στα πλαίσια του έργου «Σήμανση ΕΟΔ νήσου Κω».

Ειδικότερα, εκτελείται επαναδιαγράμμιση οδοστρώματος στα οδικά τμήματα Ψαλίδι - Αγ.Φωκάς και Κως - Ζηπάρι - Λίμνη Πυλίου.

Μετά την ολοκλήρωση εργασιών τοποθέτησης πληροφοριακών πινακίδων, συνεχίζονται οι εργασίες για την τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης στην Επαρχιακή Οδό υπ’ αριθ. 1 (Κως - Ζηπάρι - Λινοπότι - Αντιμάχεια - Κέφαλος).

Φορέας υλοποίησης των παραπάνω έργων είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και χρηματοδοτούνται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Παρακαλούμε για την αυξημένη προσοχή των χρηστών οδών στις περιοχές επέμβασης και την τήρηση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που εφαρμόζονται κατά περίπτωση.

 

 

                        Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS