Μ. ΚΟΝΣΟΛΑΣ: Το Κ.Υ.Αντιμάχειας θα λειτουργήσει ως εμβολιαστικό κέντρο

Μ. ΚΟΝΣΟΛΑΣ: Το Κ.Υ.Αντιμάχειας θα λειτουργήσει ως εμβολιαστικό κέντρο

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ:«Το Κ.Υ.Αντιμάχειας θα λειτουργήσει ως εμβολιαστικό κέντρο»

Τις επόμενες μέρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για τη λειτουργία του Κ.Υ.Αντιμάχειας ως εμβολιαστικού κέντρου, σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ.ΜάνοςΚόνσολας από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Ο Μάνος Κόνσολαςπου είχε καταθέσει τη σχετική πρόταση πριν από τρεις μήνες, είχε προτείνει τη μετατροπή του Κ.Υ. Αντιμάχειας σε εμβολιαστικό κέντρο για να αποσυμφορηθούν τα άλλα δύο εμβολιαστικά κέντρα και ιδιαίτερα το νοσοκομείο, αλλά και για να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι δύο μεγάλων δημοτικών ενοτήτων του νησιού.

Σε δήλωσή του, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου αναφέρει:

«Χαίρομαι που έγινε αποδεκτή μια ρεαλιστική και ορθολογική πρόταση, που στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Έχω,όμως, καταθέσει και μία συμπληρωματική πρόταση προς το Υπουργείο Υγείας που αποτελεί το πρώτο βήμα για να αρχίσει να λειτουργεί το Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας, όπως θα θέλαμε όλοι. Αναφέρομαι στη λειτουργία του, μετά το τέλος των εμβολιασμών, ως μονάδα αντιμετώπισης και νοσηλείας covid-19 ασθενών, κάτι που θα αποτελέσει συγκριτικό πλεονέκτημα για την Κω που αποτελεί έναν από τους κυριότερους τουριστικούς προορισμούς.

Η δυνατότητα πρόσληψης προσωπικού υπάρχει.Μέχρι τις 31 Ιουλίου μπορούν να γίνουν προσλήψεις με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για δύο χρόνια και δυνατότητα παράτασης, για τις ανάγκες του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμού».

ADVERTORIALS