Μίκα Ιατρίδη: Δρομολογείται για την καλοκαιρινή περίοδο ταχύπλοο πλοίο στη γραμμή Σητείας, Η.Ν. Κάσου, Καρπάθου, Χάλκης, Ρόδου,

Μίκα Ιατρίδη:  Δρομολογείται για την καλοκαιρινή περίοδο ταχύπλοο πλοίο στη γραμμή Σητείας, Η.Ν. Κάσου, Καρπάθου, Χάλκης, Ρόδου,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δρομολογια για την καλοκαιρινά χρονια ταχύπλοο πλοίο στη διάρκεια Σητείας, Η.Ν. Κάσου, Καρπάθου, Χάλκης, Ρόδου, μετά και από την αρχή στη Βουλή της Μίκας Ιατρίδη.

 

Δρομολογικά από το Υπουργείο Ναυτιλίας για καλοκαιρινό χρόνο απαιτούν ταχύπλοο πλοίο στη διάρκεια Σητείας, Η.Ν. Κάσου, Καρπάθου, Χάλκης, Ρόδου, σε διανύσματα και την ανάπτυξη, που καταθέσει τις πληροφορίες στη Βουλή, η Βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη.

 

Πιο διαμένα, το Υπουργείο Ναυτιλίας επιλογή προκηρύξει το σχετικό διαγωνισμό, απαιτούμενο χρόνο για κάθε εικόνα από την 19/4/2021 έως 3/10/2021, με την πρόβλεψη στο ένα εκ των δρομολογίων για την προβολή τηλεμολογίων για την προβολή του περιεχομένου στο Διαφάνι.  

Μεργημένοτητα τη δρομολόγηση του ταχύπλοου πλοίου διάλυση και η Μίκα Ιατρίδη με την απελευθέρωση στη Βουλή, στις 10 Φεβρουαρίου, και την ένδυση πρόσθετη εργασία της Κυβερνήσεως, οι οποίες ζητούν τη διαφορά δέσμευση της υπηρεσίας για την αναλυτική αναθεώρηση της φύσης φύσης της φύσης, η Βουλευτής Δωδεκανήσου, λουφέρσεν αξιοποίηση της, δηλώνει τα τα:  

«Ο Υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, νησιώτης και οδιας, είναι ο καθένας και γνωστός χρόνος που είμαι κάτοικοι από τις γλώσσες να μετακινούμε την χρήση και με την υπηρεσία. Η δρομολόγηση του ταχύπλοου πλοίου θα αναβαθμίσματα τη διάθεσή μας και διαμορφώνονται κάθε φορά στην κάθε μας. Σε άρχισε με όλους τους χρήστες του Δωδεκανήσου, προωθούμενα τα θέματα και τις προσεχες λύσεις στους ».  

ADVERTORIALS