Ανοιχτή επιστολή της Ιωάννας Ρούφα στον Δήμαρχο Κω

Ανοιχτή επιστολή της Ιωάννας Ρούφα στον Δήμαρχο Κω

Η Ανοιχτή επιστολή της επικεφαλής της παράταξης Όραμα + Δράση Ιωάννας Ρούφα, στον Δήμαρχο Κω κύριο Νικηταρά Θεοδόση.


Για την πληρέστερη ενημέρωσή μας και μετά τα όσα ακούσαμε:

α) από την πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου κυρία Χρυσή Βιτσιλάκη περί άγνοιας - και όχι μόνο - του Πανεπιστημίου Αιγαίου για όσα ψηφίστηκαν από την Εκτελεστική Επιτροπή και από την Επιτροπή Διαβούλευσης.  

β)από τον κύριο Νικηταρά σε πρωινή συνέντευξη που παραχώρησε (ανακόλουθα, ασαφή και αναδιπλωμένα) παρακαλούμε:

1ον Να μας κοινοποιήσετε την πρόταση του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής που επικαλείται, στα έχοντας υπόψη, η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής (πρακτικό 1 της από 11/01/2021 συνεδρίασης) καθώς και τη σχετική απόφαση των αρμοδίων πανεπιστημιακών οργάνων που την ενέκριναν.

2ον Να μας κοινοποιήσετε την κοινή πρόταση του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ για συνδιοργάνωση Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Κω με θέμα “ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ” την οποία επικαλείστε στην ημερήσια διάταξη της υπ. Αρ. Πρωτοκόλλου 876/14.01.2021 πρόσκλησης  της Επιτροπής Διαβούλευσης  καθώς και τις αποφάσεις των πανεπιστημιακών οργάνων που την ενέκριναν.

3ον Να μας κοινοποιήσετε την απόφαση της Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Κω με θέμα: Έκφραση γνώμη επί της κοινής πρότασης του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ για συνδιοργάνωση Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Κω με θέμα “ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ”. (27/01/2021)

Εν αναμονή των ενεργειών σας

για την παράταξη "Όραμα και Δράση"

Ρούφα Ιωάννα 

ADVERTORIALS