Χ. Κόκκινος: Ψευδώς θετικά rapid tests διαπιστώθηκαν και στην Πάτμο σε ποσότητες που στάλθηκαν από την ηγεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Χ. Κόκκινος: Ψευδώς θετικά rapid tests διαπιστώθηκαν και στην Πάτμο σε ποσότητες που στάλθηκαν από την ηγεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "- ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

    
                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ          
                                        Ρόδος 20.1.21
"Ψευδώς θετικά "rapid tests που στάλθηκαν από την ηγεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και στην Πάτμο!
Ψευδώς θετικά rapid  tests  διαπιστώθηκαν και στην Πάτμο σε ποσότητες που στάλθηκαν από την ηγεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου . Θυμίζουμε οτι το ίδιο είχε συμβεί και στους Λειψους δημιουργώντας ταραχή, σύγχυση και επιπλέον οικονομική επιβάρυνση μέχρι τελικά να αποδειχθεί σε νέα εξέταση  ότι οι συμπολίτες μας  ήταν-ευτυχως- αρνητικοί στον covid/19!!!
  
Σε ανακοίνωση της -που δεν διαψεύστηκε από κανένα φορέα- η Ένωση Ιατρών Κρατικού Θεραπευτηρίου - Νοσοκομείου  Λέρου , Κ.Υ. Πάτμου-Π.Π.Ι.Λειψών και Αγαθονησίου(δηλαδή" οι ήρωες πίσω απο τις μάσκες" ) επισημαινει  ότι το πρόβλημα με τα rapid test της Περιφέρειας παρουσιάστηκαν και στους Λειψους και στην Πάτμο και ελπίζουμε το " γαϊτανάκι " των προβλημάτων που δημιουργούν να μην υπάρξει και σε αλλά νησιά !
Η προάσπιση της  δημόσιας υγείας  πρέπει να αντιμετωπίζεται με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα   και όχι με λαϊκισμό και επικοινωνιακά τεχνάσματα.
Οι εικόνες παράδοσης υγειονομικού  υλικού και τα "διθυραμβικα" δελτία τυπου αντικαταστάθηκαν  με  ....τη σιωπή από την ηγεσία της Π.Ν.Α. 
Με δεδομένο ότι -μετα τις αναφορές  και την ανάδειξη του προβλήματος - δεν έχει γνωστοποιηθεί καμία  ενέργεια   για διευθέτηση του   από τον κ.Χατζημαρκο και τους συνεργάτες του στην Π.Ν.Α. καλούμε:
- τις ηγεσίες  του Υπουργείου Υγείας και   της  Υ.ΠΕ.  Πειραιώς και Νήσων  να  ασχοληθούν   και να διερευνήσουν  το θέμα, ακούγοντας τις απόψεις των ιατρών (που είναι στην πρωτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας) και από αυτούς/ες  που  αγωνιούμε  και αγωνιζομαστε  για το δημόσιο συμφέρον και δεν είμαστε "υποταγμένοι" σε οικονομικά  συμφέροντα και στον" ωχαδερφισμό".
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού" ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "- Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε.Ροδου/ Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν. Π.Ε.
 
ADVERTORIALS