Χ. Κόκκινος: "Περίεργη η αδράνεια για το ΤURKAEGEAN που βλάπτει σοβαρά τα εθνικά μας συμφέροντα και την τουριστική μας βιομηχανία".

Χ. Κόκκινος: "Περίεργη η αδράνεια για το ΤURKAEGEAN που  βλάπτει σοβαρά τα εθνικά μας συμφέροντα και την τουριστική μας βιομηχανία".
"Περίεργη η αδράνεια για το ΤURKAEGEAN που  βλάπτει σοβαρά τα εθνικά μας συμφέροντα και την τουριστική μας βιομηχανία".
 Η εκχώρηση στην Τουρκία του εμπορικού σήματος Turkaegean  από την Επιτροπή Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ε.Ε. μέχρι το 2031 χωρίς να υπάρχει αντίδραση από την ελληνική πολιτεία βλάπτει τα εθνικά μας συμφέροντα και την τουριστική μας βιομηχανία!
Το ζήσαμε έντονα  την περσινή χρονιά ...το ζούμε και φέτος.
 Αφενός ο Οργανισμός Τουρισμού της Τουρκίας διαφημίζει με τον τρόπο που επιθυμεί το  αρχιπέλαγος εις βάρος του Ελληνικου τουρισμού και αφετέρου  η τουρκική προπαγάνδα και προκλητικοτητα καλά κρατεί αν και υπάρχει "μερική ύφεση " λόγω των πρόσφατων καταστροφικων σεισμών στη Τουρκία.  Η "γαλάζια πατρίδα" που προκλητικά εμφανίζουν το Αιγαίο και τα νησιά του να ανήκουν στην Τουρκία δεν αποσύρθηκε ποτέ από τις προκλητικές θέσεις της γείτονος χώρας και το Turkaegean συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση. 
Θυμίζουμε ότι οι Η.Π.Α. δεν ανταποκριθηκαν θετικά στο αντίστοιχο τουρκικό αίτημα .
Καλούμε την Ελληνική κυβέρνηση και ιδιαίτερα την ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ σε ένσταση στην  Ε.Ε. και να μπλοκάρει τις διαδικασίες και να τερματίσει τα προβλήματα που δημιουργεί το Turkaegean!
Τέλος ζητάμε από τους βουλευτές του Ν.Αιγαίου και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης ( Περιφέρεια Ν.Αιγαίου και Περιφερειακή ένωση Δήμων Ν.Αιγαίου) να ενεργοποιηθούν διαφυλάσσοντας τα εθνικά μας συμφέροντα και την αξιοπρέπεια των νησιωτών μας!
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 
-Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "
-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου 
-Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. 
ADVERTORIALS