Επαρχείο Κω - Νισύρου: 400 Rapid Test για την πραγματοποίηση δειγματοληπτικού ελέγχου των κατοίκων του δήμου Νισύρου

Πολιτικη Τετάρτη, 23η Δεκεμβρίου 2020
6b04d2de98b0c7cf7dc38c70f3bccef3.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩ - ΝΙΣΥΡΟΥ

Παρόλο που τα επιδημιολογικά στοιχεία στην Π.Ε. Κω δεν είναι ανησυχητικά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν εφησυχάζει. Συνεχίζοντας την προσπάθεια να αποτραπεί η εξάπλωση των κρουσμάτων Covid 19 στην περιοχή μας στηρίζει με υλικοτεχνικό εξοπλισμό τις δομές υγείας των νησιών μας.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Έπαρχος Κω-Νισύρου, εκ μέρους του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κου Χατζημάρκου Γεώργιου, παρέδωσε χθες 22/12/2020 στον Αντιδήμαρχο Νισύρου κο Τασιούλα Ευάγγελο, υπεύθυνο του τομέα Οικονομικού, Διοικητικού Προσωπικού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Παρακολούθησης της Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη, 400 Rapid Test για την πραγματοποίηση δειγματοληπτικού ελέγχου των κατοίκων του δήμου Νισύρου.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
mikroviologiko_ergastirio_16_1.jpg
Kλειστά τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια της Κω, αύριο Παρασκευή 7 Νοεμβρίου

Συμμετέχουν στην Πανελλαδική κινητοποίηση του κλάδου.

astynomia-1.jpg
Τροχαίο με εγκατάλειψη στην Κέφαλο - Συνελήφθη 45χρονος αλλοδαπός

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες Τετάρτη 5 Νοεμβρίου.

20251105_152947_copy_1600x1200.jpg
Ξεκίνησαν οι εργασίες για την επέκταση του πάρκινγκ στη Ζιά

Την Τρίτη 4 Νοεμβρίου ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου χώρου στάθμευσης που νοίκιασε ο Δήμος Κω στη Ζιά, με στόχο την αποσυμφόρηση της περιοχής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
19 °C
Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 11:09ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency