Ι. Ρούφα για ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ: Μετά το άδειασμα του ταμείου έρχεται το κλείσιμο της επιχείρησης ή μήπως το ξεπούλημα της Αστικής Συγκοινωνίας;

Ι. Ρούφα για ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ: Μετά το άδειασμα του ταμείου έρχεται το κλείσιμο της επιχείρησης ή μήπως το ξεπούλημα της Αστικής Συγκοινωνίας;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

«Αν το σχέδιο της διοίκησης της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ περιορίζεται στην «βοήθεια» του δήμου δηλαδή στις 350.000 ευρώ τότε είναι βέβαιο ότι μετά το άδειασμα του ταμείου έρχεται το κλείσιμο της επιχείρησης ή μήπως το ξεπούλημα της Αστικής Συγκοινωνίας;»

Όχι ένα αλλά δύο «δελτία τύπου» εξέδωσαν για να ομολογήσουν ξεκάθαρα και με «στοιχεία» ότι ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ.

Βγήκε και στην δημοτική τηλεόραση ο κύριος Νικηταράς για να αποπροσανατολίσει για ακόμα μια φορά!

Ομολογούν ότι το προσωπικό της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ είναι απλήρωτο.

Αλήθεια πότε περίμεναν να ενημερώσουν την κοινωνία, τις παρατάξεις και κυρίως το προσωπικό της επιχείρησης για αυτήν την κατάσταση;;

Αυτούς τους ανθρώπους που προσέλαβαν και μάλιστα πρόσφατα με οχτάμηνες συμβάσεις και που δεν έχουν άλλο έσοδο πέρα από το μισθό τους δεν τους σκέφτηκαν;;

Αποκρύπτουν ότι η μισθοδοσία του προσωπικού στα προγράμματα «βοήθεια στο σπίτι» και «Σβουρένειο ΚΔΑΠ ΜΕΑ» είναι εξασφαλισμένη από χρηματοδοτήσεις.

Είναι και αυτό το προσωπικό απλήρωτο, γιατί και που πήγαν οι χρηματοδοτήσεις;

Πουθενά δεν λένε πότε θα πληρωθεί το προσωπικό και πως θα κάνουν Χριστούγεννα οι οικογένειες τους.

Το ποσό το 350.000 χιλιάδων η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ το δικαιούται ως αρχικό μετοχικό κεφάλαιο από το δήμο της Κω από το 2012.

Δεν το διεκδίκησε όμως, γιατί κατάφερε μετά από αγώνες που δόθηκαν να σταθεί στα πόδια της και σε πολύ πιο δύσκολους καιρούς από μια κακή χρονιά όπως αυτήν που επικαλούνται ως άλλοθι.

Θυμίζουμε ότι όταν στήθηκε αυτή η επιχείρηση χρωστούσε 356.000 ευρώ, το δε προσωπικό της ήταν απλήρωτο επί 8 μήνες και βρισκόταν σε επίσχεση εργασίας!

Εντούτοις καταφέραμε μέσα σε 2 χρόνια να παραδώσουμε 1.5 εκατομμύρια ευρώ ταμείο και 500.000 χιλιάδες ευρώ κέρδος! (το 2014)

Παρέλαβαν από τη διοίκηση Κυρίτση 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Καμιά αναφορά δεν κάνουν στα τρένα του δήμου που αγνοούν ακόμα και που βρίσκονται και καμιά προσπάθεια ενεργοποίησης και αξιοποίησης τους δεν έγινε!

Αλήθεια θυμάται κανείς ότι ο δήμος έχει μια περιουσία – τρένα που απέδιδαν 500.000 ευρώ το χρόνο;

Αν το σχέδιο της Διοίκησης της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ περιορίζεται στην «βοήθεια» του δήμου δηλαδή στις 350.000 ευρώ τότε είναι βέβαιο ότι μετά το άδειασμα του ταμείου έρχεται το κλείσιμο της επιχείρησης ή μήπως το ξεπούλημα της Αστικής Συγκοινωνίας;

Γιατί αν αφαιρέσεις από τις 350.000 ευρώ, τις 128.000 ευρώ που συνιστούν τα χρέη προς προμηθευτές και τις 68.5000 χιλιάδες ευρώ για την μισθοδοσία του Νοεμβρίου που ήδη οφείλουν απομένουν 153.500 ευρώ για την μισθοδοσία και ΜΗΔΕΝ ευρώ για τις λειτουργικές δαπάνες της επιχείρησης!

Δυστυχώς το ποσό αυτό δεν επαρκεί να καλύψει παρά μόνο 2 μισθοδοσίες, δηλαδή μέχρι τον Γενάρη!

Μέχρι εκεί εξαντλείται η ικανότητα τους.

Μέχρι εκεί.

Μέχρι τις ύβρεις περί πολιτικής αλητείας που μόνο το ήθος και τον πανικό τους αποκαλύπτουν!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

ADVERTORIALS