Με πρωτοβουλία του Προέδρου και τις δυνάμεις της Κοινότητας Καρδάμαινας, ευρεία απολύμανση κοινόχρηστων χώρων

Με πρωτοβουλία του Προέδρου και τις δυνάμεις της Κοινότητας Καρδάμαινας, ευρεία απολύμανση κοινόχρηστων χώρων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ


ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ ΕΥΡΕΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ.


Με απόφαση του Προέδρου της Κοινότητας Καρδάμαινας κ. Νίκου Πόγια, το προσωπικό της Κοινότητας προχώρησε σε ευρύτατη απολύμανση στους κοινόχρηστους χώρους και την παιδική χαρά της Καρδάμαινας.

Με δήλωση του ο Νίκος Πόγιας τόνισε:

΄΄Περνάμε μια δύσκολη περίοδο και πρέπει όλοι μας να κάνουμε ότι είναι δυνατόν να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που δημιουργεί αυτή η κατάσταση, κάνοντας ο καθένας και όλοι μαζί ότι περνά από το χέρι μας για να παραμείνουμε υγιείς.

Έτσι αποφασίσαμε με τις μικρές μας δυνάμεις ως Κοινότητα να προχωρήσουμε μόνοι μας στην απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων και της παιδικής χαράς.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε και βέβαια μαζί με αυτή τη δράση δεν πάψαμε ποτέ να τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων τόσο στη λειτουργία της Κοινότητας όσο και στις οδηγίες προς τους συμπολίτες μας.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου Κοινοτικούς συμβούλους και το προσωπικό της Κοινότητας μας που δίνουμε καθημερινά όλοι μαζί τη μάχη για την
Καρδάμαινα και τους συμπολίτες μας.

Θέλω για άλλη μια φορά να πω στους συμπολίτες μου: Ας ακούμε με προσοχή τους ειδικούς επιστήμονες και ας τηρούμε τους κανόνες υγιεινής που μας λένε.
Και από αυτή τη μάχη θα βγούμε νικητές!΄΄

Γραφείο Τύπου
Κοινότητας Καρδάμαινας

ADVERTORIALS