Νίκος Κανταρζής: Ανοιχτή επιστολή - Αντί να απολογούνται, θριαμβολογούν

Νίκος Κανταρζής: Ανοιχτή επιστολή - Αντί να απολογούνται, θριαμβολογούν

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ , ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ!

Στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο , η παράταξή μας «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» με επιστολή της έθεσε το ιδιαίτερα σοβαρό θέμα της στήριξης των μικρών επιχειρήσεων της περιοχής , αφού είναι πασιφανές ότι έχουν πληγεί οικονομικά από την πανδημία και την μειωμένη τουριστική κίνηση.

Ως παράταξη πιέσαμε , επιχειρηματολογήσαμε , παρουσιάσαμε την οικονομική στήριξη των άλλων περιφερειών με σημαντικά ποσά ,στο τέλος κατηγορηθήκαμε και για λαϊκισμό και ποιο το αποτέλεσμα?

ΟΥΡΑΓΟΣ Η «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!

Τριανταεννέα εκατομμύρια αποφάσισαν αρχικά , στα τριάντα εκατομμύρια κατέληξαν για τις μικρές επιχειρήσεις Νοτίου Αιγαίου ( ΚΥΚΛΑΔΕΣ-ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ) , ελάχιστα σε σχέση με τις ανάγκες των επιχειρηματιών της περιοχής , αλλά και σε σχέση με τα ποσά άλλων περιφερειών με διαπιστωμένα μικρότερα προβλήματα από τη νησιωτική μας περιοχή (ΑΤΤΙΚΗ 200 εκ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 150 εκ. ΘΕΣΣΑΛΙΑ 160 εκ.)

Και δε φτάνει αυτό!!!

Έρχονται τώρα και θριαμβολογούν με στημένες καταχωρήσεις και δελτία τύπου, λέγοντας ότι « μοιράζουν ζεστό χρήμα στους επιχειρηματίες των νησιών μας», σαν να δίνουν ελεημοσύνη με χρήματα – κληρονομιά των γονιών τους!

Ιδιαίτερα δε ενθουσιασμένος δηλώνει περιφερειακός σύμβουλος του κ. Χατζημάρκου με το δημοσίευμα Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής , Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου , το οποίο αποδίδει τα εύσημα στην Περιφέρεια για την απόφασή της!

ΑΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ!!

ΟΙ Νησιώτισσες και οι Νησιώτες είναι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΝΘΡΏΠΟΙ!

Μπορεί να εξαπατήθηκαν και να επηρεάστηκαν από τις εξαγγελίες σας στις προηγούμενες εκλογές , όμως στις επόμενες να είστε σίγουροι ότι θα σας κρίνουν ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ!

                                                                                       Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

                                                                                                Νίκος Κανταρζής

                                                                                   Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΝΑΙ

                                                                                   ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ